![]() |
/ vand Opel Calibra
6 Attachment(s)
Opel Calibra:
-anul fabricatiei : 1994 -Motor : 2000 8v benzina -dotari :ABS,Geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,trapa electrica,aer conditionat,scaune reglabile pe inaltime,Jante aliaj pe 17,folie omologata spate+fata,xenon,proiectoare in faruri,frane disc fata+spate. Deocamdata nu imi mai aduc aminte de altele. Motorul merge absolut impecabil,nu consuma gram de ulei. Notă moderator: Preţul şi datele de contact sunt obligatorii! |
Re: / vand Opel Calibra
2300 e Negociabil
0763275140 Dragos |
Upp !!!
|
Variante golf 3 !
|
Nimeni ? Nimic ?
|
Astra F (de preferat GSi ) dar daca imi place nu spun nu.
|
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...d-9796609.html
cu diferenta de la tine ? |
Quote:
|
mai nea sa zici ca ai prefera un 206 in loc la ce iti ofer eu ?mai te vad baiat destept si calibra care o ai acuma e peste un 206 , daca vrei unu iti arat unu 1.9 disel pe bg ,puteam sa il iau pe vectra si sa mai primesc si dif
|
salu t daca te intereseaza o vectra b 1.6i,inscrisa,adusa personal de mine,anu asta nu stiu daca am folosit-o 3 luni in total,momentan nu mai are itp si rovigneta doar asiguare(ptr ca nu am circulat mult cu ea)...vrea sa o dau ptr ca am masina de naveta si asta a stat atat timp pe tusa si nu merita si as vrea schimb ca am gasit un C20LET si as vrea sa incep un proiect cu calibra,si a ta arata f bine la o prima vedere si chiar imi place din ce am vazut si citit...asa ca daca esti interesat si vrei mai multe detalii da-mi un pm sau rasp aici.
|
Quote:
|
2000 Europeni !
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...astra-gsi.html Sal uiteti GSI :)) nu prea am mai intrat de ceva timp pe forum pent k de ... am fost banat nu cunosc motivul ... oricum astept sa vi pe 20 in bucuresti sau chiar pe 19 mai vorbim pe mes sau sunama cand ai timp te salut
|
O sa vin .Pana atunci mai incercam la bani. 1999 e !
|
ala til lasasem :)) mai acum nu mai tin minte pm .. oricum tiam ridicat topicu :)) zi ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning