![]() |
Sony Ericsson T610...OCAZIE!
2 Attachment(s)
Vand Sony Ericsson T610
-Ecran color de calitate, cu 65.536 culori -Camera foto -QuickShare™ - posibilitate simplă de trimitere a fotografiilor -Tehnologie fără fir Bluetooth -Inflarosu -Internet: Modem WAP 2.0 XHTML WAP 1.2.1 -T610 suportă Java™ download -Sincronizare AppleŽ Sincronizare şi partajare a conţinutului telefonului cu computere AppleŽ -Sincronizare PC Sincronizare şi partajare a conţinutului telefonului cu PC-uri -Tonuri polifonice de apel pe 32 de voci -Reţele: GSM 900 GSM 1800 GSM 1900 -Dimensiuni: 102 x 44 x 19 mm -Greutate: 95 gr pretz: 150 RON (last edit): nr de telefon: 0723822088 BOGDAN, Hunedoara! |
Re: Sony Ericsson T610...OCAZIE!
"Probleme":
-joystik-u merge greu in sus...(dar sunt alternative pt o navigare buna in meniul telefonului) -Putzin zgariat,dar se poate schimba fatza(costa 10RON) |
-multe tonuri de apel, jocuri java, teme pt telefon.
-Bateria(Li-Polymer) tzine in medie 4 zile cand este butonat excesiv... |
nimeni nimic?...hai ca e moka..unde gasesti telefon cu bluetooth si inflarosu + camera foto la pretzu asta???
Il vand ca am nevoie de bani...nu pt ca-mi trebuie altu mai performant... Nu se ofera nimeni sa ajute un baiat sarac si cu nevoi? :grandpa: |
up!!!! sus cu el !:grandpa:
|
Quote:
|
Nu e nimeni interesat:?:...eu zic ca e rezonabil pretzu! astept comentarii macar:workout:
|
un prieten are la fel , tot asa i facea probleme joystickul , l-a dus la service si i-a pus de k750i si merge super !
|
Quote:
|
negociabil pt cei din zona..sa nu mai fiu nevoit sa platesc taxele postale :p
|
topic closed!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning