![]() |
E36 - M3 look
4 Attachment(s)
Sunt fericitul posesor al unui bmw e36, motor 2000cmc 24v vanos, masina este foarte intretinuta, are kit-ul de M, imi place asa de mult masina de-mi vine s-o tin in sufragerie :) . Ca dotari e cam slabuta: geamuri electrice, oglinzi electrice, obc mic, trapa, tapiterie semi-piele, inchidere centralizata, airbag, servo directie, imobilizator, scaune incalzite, proiectoare ceata, jante M. Pe viitor vreau s-o aranjez mai mult in interior. Motorul merge de minune. Va mai tin la curent cu ce ii mai fac si poze.
|
Re: E36 - M3 look
Salut! Sa o stapanesti sanatos . Arata bine de la exterior , pune si poze cu interiorul nu doar descrierea sa vada si oichii nostri cum sta , si poate si la motor ! Good luck going sideways!
|
Pune-i pe fata si buza neagra la bara si va arata si mai bine. Pare foarte ok masina, succes cu ea!
|
Frumoasa scufita.
Imi place. Tine.o cat mai simpla si vei avea de castigat. |
salut bine ai venit colegu frumoasa pisicutza punei nasu negru si o evacuare sport o schimba mult:-P
|
Oglinzile sunt M? Te rog eu schimba jantele ca sunt de seria 6 si nu arata bine pe pisica:D Parerea mea:):):)
Imi place e un inceput promitator bafta la ea si baga poze cu interiorul :):) P.S. Supertare dorsala de rechin:D.... de unde o ai? ca si eu tot caut de mult timp si am gasit doar aici dar nu merge pe acoperis ca e pentru altceva http://www.bikers-shop.ro/?p=productsMore&iProduct= astept un pm sau poti sa imi scrii aici daca e..ms:):):):):) |
frumos pisoiu,ai grija de el si cat mai multi km fara incidente
|
Quote:
Masina asa am cumparat-o, in viitor o sa schimb multe la ea. Multumesc pentru pareri, baieti. Succes si voi. |
Serios acuma.... de unde ai dorsala de rechin?
|
frumoasa tare masinutza ...candy shop:lol:
|
super masinutza ...
cate'va lucruri minore de retusat ar fi sa ii pui o buza la bara de M ... sa faci semnalele pe fatza negre sau sa pui alt model ... si triplele pe spate... bafta cu masinutza |
Frumoasa pisicuta.Sa te bucuri de ea.Are potential la motor de 2.0.Asteptam mai multe poze si modificari de bun gust.
|
felicitari ptr masina. ce s-a intamplat cu vectra totusi ?
|
Quote:
|
ce piese ti-au mai ramas ? sau ai dat tot ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning