![]() |
my friend needs help !! !! !!
am un pretenar kre tocmai a facut 18 ani ... a luat examenu' shi m-a rugat frumos sa-l ajut sa-si gaseasca o bijuterie pe 4 rotzi .
buget alocat : 7 000 - 9 000 euro masina mana a doua masina care doreste a fi tunata , iar pret masina + tuning = cam 12 000 euro obligatoriu 4 locuri (nu conteaza dak sunt 3 sau 5 usi) |
Re: my friend needs help !! !! !!
bmw e 36 super tuning...
un golf 4 de prin 2000 si multe altele... |
Quote:
|
Nu iti iei Golf V in banii astia nici nou nici second...poate second,dar nu se merita ca daca e gaseste 1,4 75 cp si nu prea ai ce sa tunezi la el,decat vizual...
Recomand Astra,Golf IV,Pisicutza etc... |
pey tocmai a vandut un tov un golf 4 sport.... 4 pers intra bine in el si e ff sportiv numa asa din fabrica... putin modificat cred ca e destul de bun.... sa mai caute si prin cartier... e posibil sa gaseasca... sau dak vrei iti dau nr lu ala ca el trece prin .DE si ia masini de acolo si la comanda... sh dar cum le vrei (chiar si la cati km le vrei :p)
dar daca tocmai a luat permisu nu ar fi mai bine sa invete sa conduca mai bine pe vreun jaf de masina??? (zise Bamse si mai lua o gura de miere :D:D:D) |
Quote:
|
maaaaaaaaaaaaaaaa
carting nu e tot una cu condus :)) , sa ma bata soarele... nu e tot una ca plesnesti cartu de cauciucuri sau dai cu masina de un copac... eu am inceput primele 3 luni pe dacia 1310 din 1993 , dupaceea am vandut-o si si-o luat a mei Opel Astra din 1993, si iti zic eu ca e mare diferenta , cu toate ca astra are numai 60 cp. eu as zice un Golf 4 |
Quote:
|
shi el zice cam tot golf 4 (am vb aseara cu el shi era multumit de sfat)
|
2 Attachment(s)
shi mai intreaba dak de 12 000 euro cu tot cu pretul masinii poate face ceva de genul :
p.s. nu vrea tuning la motor sau interior !! !! !! |
shi inca ceva ... vrea sa-si puna folie ce imita fibra pe capota, acoperis shi portbagaj
|
Golf 5 sub 12-13 mii euro ... imposibil de gasit, e inca o masina proaspata ... iar la 9000 euro isi cumpara sigur un golf 4 decent cu vreo 70 - 90 mii km la bord cat despre tunning ... nu prea stiu nimic ...
|
bun daca voi ziceti ca el conduce destul de bine atunci sa caute un golf4 sh... preferabil sport(3 usi)...pretul e pe undeva pe la 9000(mai mult sau mai putin depinde cum te descurci) si de restu pana la 12k ajunge de restu..... dar tuning exterior fara nik la motor? nici macar o finala mai buna? pacat...
|
asta depinde de ce vrea el mai mult.. look sau performante :) poate face putin din fiecare.. un bodykit si ceva chip pt mai multi cai.. ;)
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2025 4Tuning