![]() |
connex vs. orange
salutare oameni buni...ia ziceti si voi care merita mai mult ... in partile bucurestiului si a constantei din cate am observat se foloseste cel mai mult connex .. iar prin partile moldovei se fol mai mult orange ....
cum va descurcati cu abonamentele ? adik in care din cele doua retele aveti posibilitatea sa aveti costuri cat mai mici si sa fiti si multumiti de serviciile oferite ??? |
La abonamente si acoperire e mai bun Orangeul iar la cartela Connexul :wink: in orice caz sunt bune amandoua
|
traiasca connex!
toata familia e abonata la connex din '98 :D |
ORANGE :D
|
connex. sunt multzumit de ei.au promptitudine la rel cu clientzii.
|
Connex, ca la 100 de minute vorbite, iti dau 1,5 bucks :D
|
ORANGEORANGE
|
astea deja sunt reclame ascunse.. :twisted:
|
ORANGE
|
Eu am prins unul din ultimele abonamente Cent 500 min la Connex si sunt multumit...plus ca Connexul are o acoperire mai buna si mai de calitate(testat in zone rurale)...Serviciile sunt insa mai slabe la Connex...
|
Orange k abonament.... Connex cartela
ce as fi vrut sa am si eu un cent 500 dar ce sa ii faci?!:D |
CONNEX - am abonamentul CLASIC de 4 ani (4 cents pe minut pe CONNEX in fiecare zi dupa 6 si in WEEKENDS)... imi vine abonamentul in jur de 2 milioane si ceva dar vorbesc foarte mult. La acoperire in zone rurale e mai bun ORANGE totusi...
|
long live CONNEX de mai bine de 6 ani.... cu toate astea se misca cam greu la chestii privind ofertele, fidelizarea, etc... :roll:
|
mmmm Eu am si Connex si Orange .. :))) si sunt multumita de ambele servicii ...
dar .. oare cum e cu Zapp`ul ? :))))))) ca asta nu stiu |
Am avut de ales si am ales Connex pentru calitatea in relatiile cu clientii.
In plus, la Orange, daca nu platesti la timp, te deconecteaza=taxa de conectare 3$. Daca vorbesti mai mult decat erau ei obisnuiti cu tine, iti inchid abonamentul pana platesti avans :evil: +multe rahaturi care adunate put ingrozitor :wink: Insa Orange are calitatea audio mai buna, acoperire mai mare, ultimele tehnologii+multe oferte si bonusuri. (inclusiv cea de la connex pt cartele cu minutele primite) Orange a fost desemnata anul trecut drept cea mai buna companie de telefonie mobila din Marea Britanie. Romania->firme tari in care lucreaza (sadly)multi romani :D |
All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2025 4Tuning