![]() |
Bla-Bla , topicul de CHAT
1 Attachment(s)
Orice sectiune are nevoie de un thread de CHAT!
Asta e!Vrute si nevrute , minciuni , adevaruri dezbateri prostii , chestii serioase , chestii slabe ! orice!:paper: Ia uite ce vine cu pasi repezi spre mine :arrow: |
Re: Bla-Bla
vrem pozeeeee
|
o sa fie ! astept sa vad americanele ca is atata de curios de numa ce o sa fie
|
Hehe acum putem si noi astia internationalii sa facem multe posturi aiurea :)), cum fac o gramada din comunitatile locale din Ro.
|
In caz ca n-ati vazut topicul uite cu ce se lauda unii de pe aici:
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/19403-auckland-nz-autosalon-24-iunie-2006-a.html |
he he .. bogdane esti tot clujean zici .. si si din gheorgheni :)
fain! in sectiunea asta putem sa facem topicuri cu cam ce vrem noi si cam cu ce se intampl ain lume showuri , curse , intalniri! o sa pun topikul despre Irlanda aici(de pe CLUJ) ;) ... postati baieti |
MERSI BAIETI pt <felicitari> si rugamintea mea ar fi:
in loc de acele link-uri pe care le dati pe alte topicuri sa creati aici sau sa postati ''ce si cum'' about yourself and other stuff! :pistoles: Stiu ca poate unii dintre voi petrec un timp limitat in fata calculatorului , dar de aceea s-a infiintzat aceasta sectiune ! Incet dar SIGUR ! BAFTA la toti :pelvic_th |
Pimp Lex care e fusu tau orar .. sau mai bine intrebarea mea e ! ? ce ora e la voi ??????:crazy::crazy:
|
Quote:
Poate era bine sa trecem ora la "prezentati-va" cu +/- GMT. |
da da !! pai BOGDAN ,DAN si DANI ca pana acuma numa voi v-ati prezentat si ANA ia spunetzi-mi orele voastre sa zic in funcrie de ora RO sa o luam de referintza ! si o sa le EDITEZ EU ulterior ! mersi
Ceilalti care vor sa se prezinte sa adauge si ORA peace! ''turbojack'' te asteptam pe <prezentati-va> & stuff! :woowoo: PANA ISI DA DRUMUL PUTIN TOPICUL O SA FIE MULTE POSTURI DE INCURAJARE + HELP !!:paper: peace |
Quote:
Quote:
|
:) generala in 16 ! liceul , LA info,faculta la POLI! :suspiciou
|
2 Attachment(s)
si ! SUNTEM OFICIALI !!!! multumim
:arrow: |