![]() |
Sistem navigatie + DVD + TV + Bluetooth dedicat Mercedes Clasa C
Sistem navigatie + DVD + TV + Bluetooth dedicat Mercedes Clasa C
Pret special 2300 lei http://www.magazin-online.ro/media/i...es-clasa-c.jpg Sistem de navigatie dedicat pentru Mercedes C-Klasse (W203), pentru anii 2004-2007. Caracteristici: MODEL TTi-MBC Ecran Tip Ecran 7" HD TFT LCD Rezolutie 800x480 pixeli Ecran retractabil Nu Format 2 DIN dedicat Touch-screen Da Software Sistem de operare Windows CE 5.0 Procesor Chipset Sirf Star III Frecventa - Iluminare Iluminare butoane Rosu Dimmer Da Player Audio MP3, PCM, WMA Video DVD, VCD, MPEG4, DivX, MP4 Foto JPEG Radio Frecvente AM/FM (87,5 MHz - 108,0 MHz)/ RDS Da Navigatie Soft navigatie Da, TTi-2010 (include harta full Europa inclusiv Romania la nivel Televizor Tip TV Analogic Banda de frecvente 48.25 - 847.25 MHz Format NTSC, PAL, Secam, Secam L Amplificare Amplificare audio Da, 4 X 50 W Conexiuni Conexiune USB Da, 2 Conexiune iPod Da Conexiune card SD Da, 2 Conexiune Bluetooth Da Conexiune Monitor suplimentar/Tetiera Da Conexiune Camera de marsarier Da Internet 3 G Da, optional Conexiune iesire subwoofer Da Intrare microfon extern (car kit) Da Intrare antena TV Da Alte functii Picture in Picture Nu Second zone Nu Dual zone Da Memorie 6 CD-uri Nu CD changer Nu Comenzi pe volan Da Fata detasabila Nu Alte informatii Alimentare 12 -14,4 V c.c. Consum 15 A Culoare Negru Dimensiuni (L x H x A) - mm Greutate 3,5 Kg Contact Cristi 0724517984 Comanda se face de aici si se noteaza la casuta de informatii suplimentare user-ul de pa acest forum |
Re: Sistem navigatie + DVD + TV + Bluetooth dedicat Mercedes Clasa C
Sal
Pt. clk w209 se potriveste ceva ? |
Salut
Din ce poze am gasit pe net cred ca se potriveste modelul de mai sus. |
ceva pentru w210 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning