![]() |
Machete in lucru - andrei3499
6 Attachment(s)
Salut ! Aici am un Lamborghini Murcielago de la Maisto scara 1/43. Imbunatatirile este doar spoilerul fata care este facut din un parbriz. Sunt incepator !Astept idei pentru tuning!
|
Re: Machetele in lucru - andrei3499
Salut bine ai venit.
Parerea mea este sa incepi sa dai absolut toata vopseaua jos si sa incerci sa faci un spoiler fata din Kit Auto. Mult succes |
1 Attachment(s)
Nu te supara pe mine, dar ce ai vrut sa faci cu alea 2 bucati de plastic lipite in fata care sunt ciobite ?
Sincer stii cum apare in ochii me ? Vezi poza de jos. Incearca sa o dai jos si mai bine doar o vopsea si atat. |
Quote:
Adevarat arata ca un plug de masina. Sfatul meu si al lui DrifterGT da jos geamul(spoiler fata) ca nu isi are locul acolo. Incearca sa ii dai o vopsea un Negru mat de preferat:D |
Salut!Ms
|
6 Attachment(s)
Salut!Eu azi am cumparat din cora o macheta.Ea este un VOLKSWAGEN GOLF R82 SPORT de la Maisto scara 1/24.Imbunatatirile sunt-am inceput un body kit la spoiler fata si la praguri,in spate in porpagaz am facut loc,si este aproape finisat.Astept pareri!
|
Salut poti face 1 poza la kitul care lai folosit si sa o trimiti pe id vlad.stylee
Te astept pe mess sa vb;) |
Quote:
M-am cocosat de ras :lol: |
nu am mai vazut vreun R82 pana acum...poate r32:rolleyes2
pacat de macheta:sad: nu cred ca ai inca experienta necesara de a incepe un proiect pe o macheta noua.pacat de macheta:sad: |
Da asa e!Scuze
|
Am si eu unul identic,dar mutumita lui FED Expres,care ma oprit la timp nu mi-am bagat ghiarele in el...masina asta merita lasata stock(o mocheta,leduri si sistem audio functional)cred ca asatea ai putea sa ii faci;)
|
Aici ai dreptate am si eu una la fel si nu o s-o umplu de chit m-am gandit s-o mochetez si sa-i pun leduri :D
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning