![]() |
[Dezmembrez] Tico !
Dupa cum spune si titlul si multi stiti, dezmembrez fostul meu tico ajuns dauna totatala dupa un accident auto. Mai am din ea urmatoarele piese :
Nu mai am motorul ! ! ! pompa frana - 70 lei etrieri - 100 lei amandoi tamburi - 60 lei amandoi IAC - 50 lei unitate lovato - 50 lei galerie admisie euro 2 - 50 lei carburator euro 2 - 200 lei instalatie aer cond fara radiator - 400 lei 5 jante tabla - 200 lei punte spate - 100 lei usi spate - 80 lei buc geamuri usi - 30 lei buc geamuri mici laterale - 30 lei buc macarale geam - 20 lei buc aeroterma - 70 lei radiator incalzire - 50 lei plastice de la interior - 5-15 lei bu in fct de piesa parasolare - 15 lei scaun dreapta 70 lei bancheta + spatar - 50 lei (nu sunt foarte grozave) cutie viteze (luata dp forum in stare super buna) - 250 lei mocheta interioara - 50 lei caseta directie - 150 lei discuri frana - 70 lei ambele amortizoare + arcuri - 150 lei toate motoras stergatoare parbriz - 70 lei motoras stergator luneta - 70 lei haion model SX cu luneta defecta - 100 lei alternator (refacut acum 5000 km maxim) - 150 lei volanta - 50 lei traversa fata (cea pe care sta motorul) - 50 lei stopuri fumurii - 40 lei set bara spate data in filler (trb doar vopsita) - 70 lei stop ceata + marsalier - 10 lei buc Cine este interesat si de alte chestii care nu sunt pe aici sa intrebe, poae am omis sa le scriu. Sunt de gasit la nr 0766 191 121 sau id rebegea_sebastian2001 ! ! ! |
re: [Dezmembrez] Tico !
Cum sunt macaralele de la geamurile fata? Merg ok, k am uitat sa te intreb :)
|
Aia pe dreapta merge perfect, aia pe stanga nu stiu sigur pt. ca eu aveam usa stramb de cand am luat masina, trb sa o probam.
|
In ce stadiu se afla jantele. Ma intereseaza sa nu fie lovite, indoite, adica intr-o stare foarte, foarte buna.
|
Re: [Dezmembrez] Tico !
Iti dai seama ca la ce drumuri avem, noi nu sunt, cert este ca pe masina mea nu bateau absolut deloc, si pana la viteza de 145 km/h nu am avut nici cea mai mica vibratie cauzata de ele ...
Vad ca esti din Bucuresti asa ca daca vrei poti sa dai o fuga sa le admiri 5 minute :D . |
As da o fuga 5 minute, insa sa-mi spui si zona unde se afla.:D
|
Quote:
|
bara fata, far stanga fata , si aripa stanga fata daca este alb casablanca ma intereseaza un pret te rog tnx
|
Din pacate nu am nimic din tot ce ai nevoie, impactul a fost tot pe stanga si la a mea.
PS: poze maine cu masina si piese .... |
S-au dat rotile, cheder usa stanga fata, antena, 2 plastice, stop de ceata si marsalier, stopurile fume si cam atat.
Restu VALABIL ! |
au ajuns stopurile, super ok! multam
|
Actualizare lista !
pompa frana - 70 lei etrieri - 100 lei amandoi IAC - 50 lei unitate lovato - 50 lei galerie admisie euro 2 - 50 lei carburator euro 2 - 200 lei instalatie aer cond fara radiator - 400 lei usi spate - 80 lei buc geamuri usi - 30 lei buc geamuri mici laterale - 30 lei buc macarale geam - 20 lei buc aeroterma - 70 lei radiator incalzire - 50 lei plastice de la interior - 5-15 lei bu in fct de piesa parasolare - 15 lei cutie viteze (luata dp forum in stare super buna) - 250 lei caseta directie - 150 lei amortizoare + arcuri - 150 lei toate motoras stergatoare parbriz - 70 lei motoras stergator luneta - 70 lei haion model SX cu luneta defecta - 100 lei alternator (refacut acum 5000 km maxim) - 150 lei volanta - 50 lei traversa fata (cea pe care sta motorul) - 50 lei bara spate data in filler (trb doar vopsita) - 70 lei |
Valabil !
|
Unitatea Lovato o vreau eu daca se poate si cu mufa aferenta impreuna cu cativa cm de cablu ! Sonda Lambda o dai separat sau impreuna cu galeria de evacuare ?
|
salut bobina de inductie ai?si la ce bani?ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning