![]() |
Cd player E39
Se poate schimba casetofonul cu un cd player original? E totul plug and play? doar il scot pe cel vechi si il pun pe cel nou? se potrivesc mufele? Din cate am vazut se poate schimba doar partea de sus, fara partea de volum Etc.
Daca are cineva de vanzare as fi interesat. Multumesc anticipat! |
Re: Cd player E39
Nimeni nimic ????
|
Nu ma ajuta nimeni??
|
fa o poza casetofonului care este acum montat si iti zic imediat. la e36 merge sigur, la e39 nu stiu exact configuratia bordului.
|
1 Attachment(s)
Uite poza. Asta intrebam pot sa schimb doar partea incercuita sau trebuie cu totul? se potrivesc ?
|
din cate reiese din diagrame, se poate schimba numai partea de sus, ce de jos fiind "information dispaly" - comuna atat pt bmw business reverse cat si pt bmw business cd.
uite aici diagramele, poate te lamuresti mai usor: http://realoem.com/bmw/partgrp.do?mo...id=47538&hg=65 , iar tie ti-ar trebui numai asta:http://realoem.com/bmw/showparts.do?...55&hg=65&fg=05 |
Bun am vazut ca se poate schimba, dar de asemenea am vazut ca sunt mai multe modele de display, difera unele functii si butoane. De aceea am intrebat daca displayul ce il am eu accepta cd. Ca de potrivit mufele si restu ma gandesc ca merg, dar daca si funtioneaza asta era intrebarea.
Imi zicea cineva ca risc sa nu functioneze si ca ar fi mai bine sa schimb cu totul. Adica cd cu display cu tot. |
pai daca apesi pe butonul "mode", ce optiuni iti ofera: tunner, tp, ch, cd? daca are si cd inseamna ca merge. desi eu pe diagramele alea am gasit un singur tip de "information display", celalalt este pt "rear", adica banuiesc ca se monteaza intre scaune, pt cei din spate...
EDIT: se pare ca totusi ai nevoie de unnadaptor ca sa mearga... asa am gasit pe un forum de afara, part no 65 12 9 405 409 |
Pai cd nu are cum sa-mi arate din moment ce nu am CD player. Dar o sa incerc sa vad ce si cum. Multumesc mult oricum!!! Se pare ca mai sunt si oameni cumsecade .
Respect Numai bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning