![]() |
Ford Fiesta MK4
4 Attachment(s)
ford fiesta mk4
-fabricatie 1997 -motor 1.25 16 valve zetec 75 cai a fost schimbat motorul, cel de pe masina este din 2001 tot 1.25 16 valve zetec (am factura) -jante borbet T pe 14 -arcuri sport -telescoape reglabile -toba sport -volanta usurata -km in bord sunt 86000, care banuiesc ca nu sunt reali -inmatriculata BG -interior ok -fara abs -fara servo-directie -fara geamuri electrice -fara AC (se poate monta) -2 airbag-uri -consum foarte mic Schimb doar cu E30 in stare buna ca pret estimativ 1200 E taxa de inmatriculare RO este 200 euro cu depreciere contact : 0755425268 |
Re: Ford Fiesta mk4
UPPPPPPPPPPPPP
|
Re: Ford Fiesta mk4
1 Attachment(s)
Update :
-mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare de Politie pentru "defectiuni la sistemul de evacuare" -nu am reusit sub nici o forma sa fac rar-ul (reusisem sa intru, am schimbat jantele cu altele, am ridicat suspensiile, cauciucuri, toba) dar nu corespunde seria motorului cu cea din certificat si m-au gonit cu "pile" cu tot. -se poate inmatricula in RO doar cu cartea masinii care o detin (modelul din poza) in acelasi timp se si omologheaza motorul. -motorul nu este din 2001 este din 98' tot euro 2 iese pret nou 700 euro FIX cash / variante 1000 E |
Re: Ford Fiesta MK4
2 Attachment(s)
UP !!!!!! Accept si alte variante in afara de E30
|
Valabil!
|
|
Quote:
|
salut. iti lasasem offline..totul ok.
|
Update:
toate actele masinii de luni incep primul rand de nr rosii pret cash 900 E / schimb 1100 E |
Up!!!!!
|
UP!
nu s-au mai luat numere rosii am recuperat certificatul de inmatriculare masina nu are asigurare si itp |
Nu vinzi jantele cumva?
|
Quote:
|
Up!!!!!!!!
|
Up!!!!!!!!!!!
|