![]() |
Dacia LOGAN vs BMW 520 din 79
1 Attachment(s)
In mijlocul noptii, in mijlocul strazii, dar fara a bloca circulatia, dupa cum am putut vedea, primul logan intr-o cursa !
S-a vorbit atat de mult de LOGAN, ati putut vedea poze, chiar masina, date tehnice.. toata lumea a speculat. Dar toata lumea stie ca apreciaza o masina dupa ce face pe strada... sau intr-o cursa, nu? ESTE PRIMA DATA CAND PUTETI VEDEA CUM SE COMPORTA INTR-O CURSA !!! Din informatiile pe care le avem, este poate singurul logan cu genti pe 17, geamuri fumurii, evacuare borla... Vedeti ce materiale fierbinti ca teava de esapament avem? intrecerea a avut loc cu un 520 din 79. puteti vedea pe film rezultatul... e de bine? e de rau? apreciati ! |
Pe capota la masina rosie este o emblema :))))))) ,chiar daca emblema este din\"79!!!!!
<RESPEKT> |
me too respect pt. batranelu ala :peace:
|
bmw ii bmw :D
|
Binijor...dar,totuji ! :mrgreen:
Long live the Beemer ! Ink putzina munka pt Loganul ala :workout: ...ji... Oricum omu jia dat ceva interes pt caru ala. ReSp3kT ! |
Florica e albastra mah masina :lol: . Iotete si la avatar ce naiba :wink: .
Vreau sa va spun ca am fost placut surprins de Logan. Cu jetile pe 17, praguri si geamuri negre arata super bine. Si cum s-a tinut dupa mine mi-a placut, desi cred ca daca se facea pe mai mult de 400m il pierdeam. Distanta aproximativa a fost masurata cu masina. Vreau sa le multumesc baietilor care au venit ca s-au tinut de cuvant (Bestie, Behu si proprietarul Loganului). Sunt superbaieti. Si o mica lamurire....a doua cursa de pe film este de fapt prima :wink: |
bv COObra, draguta cursa, bafta in continuare :wink:
PS: azi ma duc sa-mi iau masina :D :D |
mai oameni buni .. eu stau si copiie de juma de ora cu 2 kilo filmu ala ... poate cand apare logan 2 termin si eu d ecopiat si vad si eu filmuletzul ....
|
Frate cu codecuri-le astea BMW -ul l-am vazut rosu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Re:
Bravo coobra...tot respectul.Am si eu o intrebare: avetzi vreo poza cu loganul ala?sa vad cum arata tuning pe logan?
|
loganul a fost facut si de cielo dohc ...
Masina arata bine ku jentile de 17, geamuri fumurii... pakat k tot acelasi spate mare strica tot.... :peace: |
vad ca toti au uitat sa precizeze faptul ca acel logan , are 102 cai , cel putin asa spune posesorul , din evacuare , filtru , in fine , cert e ca , proprietarul spune ca are 102 cp , faceti voi calculele , care-i rezultatul cu un logan ... stock ... :wink: in leg. cu faza cu slow motion ... au fost masurati cei 400 de m , deci cursa a fo` pe 400 de m .. ca sa nu existe indoieli in privinta distantei
|
felicitari lui C00bra, am inteles ca el aera cu BMW. dar s-a tinut bine \"ligheanul\" de el. si are si un sunet frumusel. faceti si voi rost de ceva poze sa vadem si noi cum arata cu 17\", folii, bla blah
|
Am intles ca pozele o sa iasa cam naspa din cauza ca au fost facute cu camera pe infrarosu. Dar de aratat arata bine cu jentile alea si praguri. Si culoarea o ajuta cred, pentru ca albastru e o culoare linistitoare, placuta okiului. Daca era verde deschis cred ca radeau si curcile.
Iar de auzit.....super. A bagat ceva banuti omul in ea. |
4 Attachment(s)
Cred ca asta este loganul de care vorbiti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning