![]() |
CUMPAR MACHETE CU DEFECTE 1/18!
Cumpar machete 1/18 cu defecte, cel mai mult ma intereseaza sa aibe trenul de rulare complet, asta este prima conditie, si a doua ar fi sa aiba si parbrizul.Doar modele 1/18, exclus alte scari.
Momentan sunt in cautarea unei americane 1/18 indiferent de firma, dar sa corespunda si cerintelor mele, si sa fie un model care sa ma intereseze, bine-nteles. Contact:id de mess:fed_miracleboy95/p.m astept ofertele voastre, insotite de poze. |
Re: CUMPAR MACHETE CU DEFECTE 1/18!
2 Attachment(s)
Am eu 2 buc: Murcielago LP640 Maisto vopsit negru tot-interior+exterior=>40lei
Jeep Wrangler Sahara.=>35lei. Sa-ti zic defectele pe care le stiu eu: -bara fata taiata in ambele parti -lipsa o oglinda -o roata lipita->e cea de rezerva -roata rezerva inlocuita->alt model -spart un colt de stop -geam spate putin matuit de la vreun lipici ceva |
imi pare rau Radu-le, dar nu ma intereseaza nici unul dintre modelele tale.Lambo nu vreau ca sunt in cautare de ceva mai vechi, iar wrabgle nu ma intereseaza ca e jeep.
vreau o americana, gen pontiac, dodge, ford, camaro...modele sport preferabil. |
2 Attachment(s)
Quote:
Aaa...mai am M5 maisto cu o roata rupta,dar reparata:-P |
Quote:
|
4 Attachment(s)
crysler 300 c
Hotwheels impreuna cu porcu - 60 lei cu tot cu transport si mai bag o epava de Mustang.... |
Quote:
|
Un Chevrolet Corvette C1 1957 Bburago 1/18 fara un ornament din spate pe dreapta? si geamul refacut, scaune imbracate de mine in piele, te intereseaza? Trenul de rulare si orice altceva ce tine de macheta arata impecabil. ;)
Fotografie1Fotografie2 |
Quote:
|
UPPP!!!!! caut in continuare...
|
haideti fratilor, caut o americana 1/18, nu conteaza firma, cu mici defecte, pentru un nou proiect, UPPPP!!!!
|
daca nu americana, macar ceva european, un Audi, un Volkswagen orice, haideti baietiii UPPPP!!!!
|
te intereseaza un lamborghini murcielago welly 1/18?
|
Quote:
|
UPPPP!! caut in continuare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning