![]() |
Pentru cei ce stiu !
In legatura cu adunarile noastre , ale baietilor...Sper ca ati observat si voi cat de rar ne mai vedem la statuie , si vroiam sa va aduc la cunostinta un simplu lucru :
Daca aveti ceva de spus in legatura cu cineva , daca nu suportati pe cineva , daca aveti ceva de zis cuiva spuneti aici , daca nu in fata , SI ASTA O ZIC pentru ca se aud undele chestii care nu isi au locul. So , datii drumu' la discutii :) |
Re: Pentru cei ce stiu !
mare dreptate ai chiper...s-a ales prafu de PEULA RACING
|
Quote:
Ps: Nu vreau 9.3 :-) |
Si cam cine crezi tu ca va scrie aici??
Daca oamenii care vorbesc fara sa se gandeasca la consecinte crezi tu cumva ca vor avea remuscari si vor scrie ceva pe un forum public. Eu unu NU CRED in aceasta treaba. Oricum e plin de ''fetitze cu cuc'' printr-e noi....mai bine am incerca sa-i marginalizam pe cei care le place sa manance c%$%t. Parerea mea............ |
din cate observati eu incerc sa adun lumea....acum nush ce sa mai zic.....cei care se stiu cu musca pe caciula , sa lase mofturile acasa , asta numai daca vrea sa mai stea printre "noi" . Nu conteaza ca unu' are 1.4 si altu 4.1 litri , ca a unuia e verde si a unuia e galbena(nu fac referire la cineva anume) doar sa fie ca inainte.....caterinca si buna dispozitie :D SALUT
|
Quote:
@bgd:de ce marginalizati cand poti sa-i spui sa vada unde a gresit si sa-si indrepte caracteru? |
Quote:
|
Quote:
|
Ce frumos e sa deschizi un topic ca asta pe un forum public...
Parca sunteti copii mici in plm... Doh... |
hai sus cu peula racing:))) vorba ta bgd bagamias peula=))) sper sa nu primesc vreo sanctiune:D
|
Quote:
sunt plictisiti unii baieti, nu mai au moral...vor avea moral cand o sa fie zapada pe jos, o sa iasa lumea la circ pe strada, abia atunci o sa mai vezi cativa in rest poate la primavara o sa fie lume, nici brailenii nu prea mai stau bine cu peula racing..vazusem pe un thread cum se chinuiau sa iasa 3 4 |
Chiper.....in mare parte ai dreptate...dar mai mult tind sa ii dau dreptate lui MarianST ;))
|
ceva masini disponibile in seara asta sa facem RAS MARE?:D
|
cum e zapada acasa k diseara vin si am chef sa ma rad tare....vreau sa ies cu dinosaurous power....:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning