![]() |
vand motorC20XE
4 Attachment(s)
se vinde un c20xe motronic 2.5
in stare perfecta reconditionat complect de 25.000 de km este pe masina se da cu proba in ARAD ruleaza 60 km zilnic are unele modificari pe care le va afla viitorul proprietar functioneaza impecabil cateva poze cu masina poate unii o cunosc..... se vinde cu cutia F20 si planetare+pompa benzina externa Pret 650 euro tel.0745279124 |
Re: vand motorC20XE
Scuza-ma ca ma bag , dar te rog frumos sa scrii ce anume ii restaurat. Ca luna trecuta am cumparat si eu un motor dinasta restaurat. Si ce pot sa zic , restaurat a fost cand l-a restaurat opelul. Scrie exact ce ai schimbat in el , etc ... sa stie lumea daca are vreun rost sa sune sau nu.
Nu te acuz cu nimic , dar eu unul sunt patit si nu vreau sa pateasca si altii la fel. Bafta la vanzare. Pretul nu este mare daca motorul este in mintile lui. Stiu din proprie experienta ce inseamna un SFI care sa traga bine , si cati bagi mananca |
In motor sau schimbat;
-segmenti Mahle -cuzineti biele Glyco -distributie noua,curea contitech,role Ina,pompa apa -ulei schimbat in 01.11.2010 Castrol 10w-40 Chiulasa -refacut scaune supape -semeringuri supape noi,Victor Reinz -capac delcou nou+luleaua -garnitura noua capac -garnitura chiulasa Victor Reinz Ambreiaj -disc nou Sachs -ulei cutie 75-90 Si modificarile care le va afla viitorul proprietar la care se adauga si softul de 7200 Rpm. Mentionez ca tot ce scrie mai sus[piesele schimbate]sunt noi si au max 25.000km Motorul functioneaza impecabil La Dragracing Satu Mare am scos un timp de 15.22 sec/402m se putea putin mai bine dar nu am reusit sa ma acomodez cu aderenta la plecare cei care au fost acolo stiu ce vorbesc. Voi posta si o poza cu timeslip dar acum nu am. Si din nou mentionez ca,,MOTORUL ESTE PE MASINA,, si se vinde numai cu proba nu numai cu,,vorbe,, |
La lista de mai sus se adauga:
-rulment de presiune Sachs nou -termostat nou Wahler,am uitat de ele........ up........ |
up.......
|
up.......
|
valabil
|
valabil
|
Un up de la mine, am vazut cum trage si cum suna si pare un xe bun. Apropo ma poti ajuta si pe mine cu un cip pt xe?
|
Quote:
ai PM.....8) |
2 Attachment(s)
up.....
2009...kiskunlachaza vectra vs kadett:oops: si vectra vs trabant...avea motor de wolksvagen de polo gti parca........8) |
up....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning