![]() |
m20 2.0 i
vand motor m20 2.0i complet doar de pus pe masina 250 euro
motorul este jos . nu da fum |
Re: m20 2.0 i
Motronic, Jetronic? An? Sa stie lumea mai multe detalii.
|
Quote:
dar e dupa 83 sau 84 nu mai stiu cand s-a facut schimbarea la cureaua de distributie dar a trebuit sa ii pun curea modelul mai nou are curea noua buji noi |
salut acte ceva pe el ai!
|
nu are frate nici un act la el, la ce iti trebuie ma rog? cumperi motor sau hartii? daca vrei am vreo 30kg de maculatura de vanzare
hai salut |
Pentru cultura ta generala: nu-ti trebuie acte la rar, decat o declaratie notariala .
|
Cristi parca cand a fost sa cumperi tu masina de la mine ai zis ca ce ca n u am acte la motor acu tziai dat seama ca nutzi trebuie ??Si daniel nu a vb ca iau eu motorul sau nu mai e valabila treaba ?? Intreb si eu sa stiu ce sa fac .
|
Faza era ca nu e trecut motorul in talon, nu ca nu ai acte la el. In talon il poate trece doar proprietarul la RAR.Iar eu nu puteam sa devin proprietar decat dupa ce mergeam la RAR la identificare.Deci tu, fiind proprietar, trebuie sa te duci la RAR, sa-l treci in talon.Faza nasoala e ca neavand ITP valabil va trebui facut ITP la RAR(ASTA E OBLIGATORIU).Si ca sa iei ITP la RAR trebuie sa fie masina in stare superbuna, sau sa ai ceva pretenari p-acolo.
|
pt omologare daca motoru are serie te duci la rar si se rezolva chiar daca nu ai acte la el sau declaratie notariala
sunati la rar si vedeti. |
upppppppppppppp
|
haideti ca ocupa loc:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning