![]() |
Noua mea MASINA AUDI A4 1.9TDI
8 Attachment(s)
Masina am aduso din Germania pe 6.11.2010....Masina este full.....Dati-mi ceva pareri si ceva ce as putea sa ii fac....Astept ceva sfaturi de la voi...
|
Re: Noua mea MASINA AUDI A4 1.9TDI
superb audi-ul tau.dar da si tu mai multe detalii despre ea pt inceput,iar ca parte de tuning....ii poti face multe!acum depinde si cam ce ai vrea tu si cat "cascaval" ai..:))
|
frumoasa masinutza sa o stapanesti sanatos...ce sa faci la ea?primul lucru tragei niste jante si culc o pe pamant si deja e mortala :D
|
Cat te costa inmatriculatul in Romania?
|
3 Attachment(s)
nu am mai pus nimik pe topicu asta....masina am inscriso....taxa ma costat 1000 de euro.....intre timp iam pus folie ........acuma mai e nevoie de ceva banuti....
Intre timp din cauza zapezii....si drumarilor...care in loc sa arunce cu nisip arunce cu pietris..........mi s-a croit sticla de la farul pe stanga....oricum ma gandeam sa ii iau niste faruri cu lupa iar proiectoarele din far sa le mut in bara ...........parca ar da mai misto........... Despre masina ce pot sa spun este full 8 boxe+sab din fabrica casetofon original cu magazie de cduri.........incalzire in scaune......1.9TDI 110 cai........trapa electrice...geamuri ...oglinzi...toate electrice....cotiera fata spate.... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning