![]() |
=Toba Sport=Ajutor!!!
Salut lume :).Vroiam sa va intreb daca nu stit cumva:Se pot omologa tobele sport?? sa nu se ia politia daca vrea... s`au vecinii :d, ca am o mica problema cu un vecin se leaga de mine si ma ameninta ca daca nu`mi schimb toba cheama politia sa`mi ia talonu.
|
Re: =Toba Sport=Ajutor!!!
fi serios .... lasal el sa tot viseze ;)
|
Corect lasa-l sa viseze, nu o sa vina niciun echipaj de rutiera sau ARR-ul intre blocuri sa iti verifice tie toba, am si eu toba care face destul de urat si am si vecini care miau spus sa nu o mai ambalez, dar locu meu de parcare este undeva la intersectia a doua borduri si trebuie sa le urc pe amandoua.Infine nu iti face probleme , da-l naibii si vezi-ti de treaba... Numai bine!
|
Ca si in cazul foliei iti montezi o toba omologata RAR nu dau nume acum sa fac reclama ,si daca este montata intr-un ateleier specializat ai hartii la mana ! Mai bine s-ar mai lua de motociclisti (nu ca am ceva cu ei ) zgomotul facut de motorele lor este foarte suparator si nu am vazut nici unul cu talonulul spendat din cauza asta !
|
Quote:
|
Te duci si-ti pui Borla la ei in Service si nu ai nici o problema ,esti acoperit si cu hartii ! Dar asta costa !:-P
|
Quote:
|
Adevarat, nu compari tobele omologate cu cele neomologate...
Din ce stiu tobele omologate sunt rare si acelea au un anumit numar de decibeli , cativa peste stock Asa ca nu te impacienta cu acel vecin:)) mai bine s-ar lua de daciile vechii care produc mai mult zgomot decat o toba sport...sau egal ca zgomot dar un zgomot urat:)) |
singura toba omologata e toba originala a masinii... restu frectie;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning