![]() |
Cars Contest !! !! !!
Pana apare NFS CARBON , propun urmatoarea chestie anti plictiseala.....facem un concurs.
reguli : 1. fiecare user pune pe site poze cu max 1 masina tunata de el in Most Wanted pozata din 3 unghiuri la alegere 2. masina trebuie sa fie creatie proprie, ci nu luata prin pink slip 3. termenul limita e duminica la ora 23:59 (20.08.2006) 4. luni se va face un poll iar lumea va vota cea mai tare masina intrebari si impresii !! !! !! |
Re: Cars Contest !! !! !!
o sa incep eu :
am ales un gallardo pt k mi s-a parut cea mai agresiva masina dintre toate (more detail ... see pics) |
3 Attachment(s)
iata shi pozele :
|
Bravo !!!!!!!!!!
Ai Castigat !!!!!! |
:lol: stai calm k mai e pana luni (..........................) dak vrei concureaza.....:lol:
|
3 Attachment(s)
masina mea :D
|
3 Attachment(s)
sper sa va placa:D
|
2 Attachment(s)
aaaaaaaa????zzzzzzz???????whattttttttt?????????
|
Quote:
mi s-a luat ,au aparut altele mai tari , gen lfs.. care chiar e joc ;) simulator, nu stiu daca esti in stare sa mergi cu o masina cu tractiune spate acolo ,decat daca pleci cu a 3-a dp loc :) si schimbi in in 2 mii de ture :) |
Quote:
de un sa shtiu ce ai propus u.......k nu citesc topicuri vechi......shi ce vrei mah.....sa-ti platesc drepturile de autor ??? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Fiti atenti sa nu va ardeti :D
|
Quote:
PS:adresa k sa demonstrez k nu is facute d el screen-urile => http://www.nfscars.net/file.php?do=v...=6617&screen=1 PS2: www.nfscars.net <= aici gasitzi mmmmuuulllttteee mmmaassshiiinnnniii pt need for speed-ri....;) |
Quote:
asha k......adi......iti recomand ceva ..... (poti sa iei sau nu in considerare) ... merg mai bine ultimele jante de la 5zigen pe carrera gt :-P (da' u faci ce vrei !!!!) |
mah oxide ne cunoastem de undeva ?, de ce vorbesti in necunostiinta de cauza ? , te deranjeaza cumva ca am bagat pozele astea ? unde ai vazut ca ma laud ?
AM SCRIS EU UDNEVA CA E MASINA MEA DIN JOC ??? am vrut doar sa le arat si celorlalti ca poate nu stiau de patch`ul asta ! asa ca mai da`tn in **** mea si vez-ti de treburile tale da ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning