![]() |
[Dezmembrez] Daewoo Cielo 96`
dupa cum spune titlul vand piese provenite din dezmembrarea unui Cielo plus alte piese!!! Preturi neg..8)
Detalii aici: https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...a/page-12.html sau la : 0740661046 |
Re: [Dezmembrez] Daewoo Cielo 96`
up...multe piese disponibile..preturi neg..
|
up....multe piese..in stare f buna...preturi neg..
|
up...anunt valabil
|
up....anunt valabil...piese multe valabile la preturi bune..8)
|
up....multe piese...preturi neg..8)
|
up...f multe piese...preturi f bune sapt asta...:-)
|
up....anunt valabil..saptamana asta preturi f bune...8)
|
|
up....multe piese valabile...preturi bune
|
up....multe piese ...preturi mici...
|
up...multe piese disponibile la preturi f bune
|
up!! multe piese la vanzare:
- faruri electrice - semnalizari - stopuri - IAC-uri - rampa injectie 1.5 8v - ceasuri de bord cu turometru - panou comanda AC - Compresor AC - radiator AC cu tot cu ventilator - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterma - bobina - arcuri spate de cielo originale ca noi - proiectoare ceata cu rame - grila fata dintre faruri (alba sau albastra) - oglinzi albe - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) Plus multe multe alte piesele ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna... |
up....
|
up....anunt valabil....
- semnalizari - stopuri - IAC-uri 1.5 8v - rampa injectie 1.5 8v - ceasuri de bord cu turometru - panou comanda AC - Compresor AC - radiator AC cu tot cu ventilator - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobina - arcuri spate de cielo originale ca noi - arcuri fata Kadett GSi in stare f buna - arcuri fata Espero - proiectoare ceata cu rame - grila fata dintre faruri (alba sau albastra) - oglinzi albe - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) Plus multe alte piesele ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze recente gasiti cateva posturi mai sus.. PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. PS2: s-au vandut toate perechile de faruri :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning