![]() |
Citroën C4 - noua mea masina
3 Attachment(s)
azi voi elibera prin "jungla urbana" bestia...
de modificari ma voi ocupa mai incolo, dupa ce imi revin financiar de la investitia actuala...ceva interesant in pdf-ul atasat... motor 1.6 benzina 110cp |
Re: noua mea masina C4
5 Attachment(s)
un nou set de poze
am fost in deplasare spre brasov... |
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si bafta la tuning sa`ti iasa ceva suuper:twisted:
|
Foarte misto masina si culoarea, S-o talpuiesti sanatos!
|
frumoasa majina.imi place,,,a fost un membru.clubc4 in liceu la mine. si mi-am intors capu dupa majina:) sa o stapanesti sanatos
|
-mai upgradeaza cu niste poze :D
|
numai acum nu poze...ca mi-a facut ploaia masina zdrente...arata ca si cum ar fi fost scoasa dintr-o "spalatorie cu noroi" :lol:
si nici nu indraznesc sa o spal, ca mereu a plouat imediat dupa ce am spalat-o...;) |
-negrul e prea pretentios , mama ei de culoare , si patria noastra e plina de praf si noroi
-am avut ptr cateva zile o masina neagra pe mana , am spalat-o si dupa 15 minute lasata pe un bulevard fff circulat , era plina de praf , daca mai dadea si o ploie mi-o facea varza de tot !! |
zilele astea au fost criminale
ziua soare frumos, noaptea furtuna. in fiecare zi. ieri s-a decis sa vina furtuna de dupa-amiaza, ca deh, era prea frumos sa fie dumincia insorita pana la final....arata masina gri :lol: si jantele stock negre :lol: "mud&dust" tuning autohton :rolleyes2 :x |
-anyway pe C4 negru de cel mai bine , atat pe berlina cat si pe coupe
|
Sa o stapanesti snatos sa te bucuri de ea si spor la tunareala
|
iar e furtuna. bestial...sper sa nu imi zboare vreo tigla pe masina. mai devreme una m-a ratat de juma de metru. a urmat clasica realocare in parcare, mai departe de bloc, dar mai aproape de copaci :lol:
maine vedem rezultatul :rolleyes2 |
ar fii pacat, masina e foarte frumoasa, si culoarea:D bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning