![]() |
Golf 3 - GTI 16v
4 Attachment(s)
salut,
mi-am implinit dorinta.in sfarsit am golf 3 gti 16v :D stage 1 - evacuare directa cu finala custom + tips borla. planuri pt viitor : - faruri angel eyes - stopuri cu led - alte roti ( pe 16 ) - short shifter - fuste + praguri - filtru de aer - folie geamuri - shaved doors ( de unde imi iau sistem de deschidere a usilor ??? ) - bad boy look ps: rotile sunt de vanzare bbs pe 15 si mai dau si 6 cauciucuri ( 4 iarna, 2 vara) brgds edi sper sa mearga pozele :D |
Re: vw golf 3 gti 16v
arata bine masina....
si arata si mai bine planurile de viitor... cam cand vrei sa le pui in practica ?! |
pai de sapt viitoare sper.
intai s-o inmatriculez pe numele meu shi porma. mi-am gasit si nr : ct 11 wob zic io ca o sa incep cu farurile ( am casco ) :D si oricum unul e crapat. |
pei i`ai angele eyes`uri ... stopuri pe leduri bad boy look.. mai bine iti faci niste spoilere de cate sa iei buze/fuste
|
pai da
o sa vb cu x-ray sa imi faca. ca-s scumpe rau orig... :( |
Quote:
|
un baiat de aici din cta
e shi pe forum. face el spoilere misto rau. isi zice x-ray eyes |
dap il stiu... :D si face misto... spoilere :P .. asteptam sa vedem.... ce iese din golf
bafta |
Super fain....asteptam sa-l vedem gata!!!;):)
|
nice car :D
|
masina e luata din Medgidia ?
|
io am luat-o de la unu din ct.
cica a stat shi in medgidia |
Pai si eu parca am vazut-o pe undeva o dadea intr-o perioada la combinatie cu un matiz daca nu ma insel.
Da oricum nice car, sa ai parte de ea si fara incidente in trafic ! |
pai da vroia matiz.da era prea complicat pt mine.oricum am luat-o la bine :D.
thnks |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning