Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Diorama Garaj Auto. (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/220595-diorama-garaj-auto.html)

BoGd9 14-11-10 17:48

10 Attachment(s)
Buna ,m-a cam prins si pe mine boala asta cu dioramele si m-am gandit sa construiesc si eu una , am optat pentru un garaj auto dupa ce am vazut diorama lui deyan56 a facut o treaba excelenta ,in construirea dioramei.Am inceput prin a asambla 4 bucati de rigips pe care le-am ficsat cu suruburi ,apoi m-am apucat sa colectez tot felul de obiecte jenti , cauciucuri , machete ,si tot felul de maruntisuri.In continuare cateva poze cu garajul :

Scuzati calitatea pozelor sunt facute cu telefonul mobil.Diorama e gata in proportie de 50 % mai am mult de lucru la ea m-am gandit la multe ... Chei , masa de biliard , Figurine , Trusa scule ,Neon , Ghiuveta si multe altele.Astept pareri , critici , idei...Va multumesc !

JANTE nu jenţi , nu genţi ....jante , simplu....greu :rolleyes2

bobo-wow 14-11-10 19:16

Re: Diorama Garaj Auto.

Frumos pana acum asa am inceput si eu dar, precizeaza si scara te rog e bine pana acum,spor la treaba

BoGd9 15-11-10 17:23

7 Attachment(s)
Mersi mult pentru incurajari bobo-wow ,scara este 1:18.

Astazi ,ajuns acasa si din lipsa de ocupatie m-am gandit sa mai lucrez putin la diorama .Am adaugat obiecte noi : Scara , Lampa (nefunctionabila inca),O figurina , Masina si alte maruntisuri...Scuzati calitatea pozelor.

bobo-wow 16-11-10 06:25

Quote:

Originally Posted by BoGd9 (Post 3814684)
Mersi mult pentru incurajari bobo-wow ,scara este 1:18.

Astazi ,ajuns acasa si din lipsa de ocupatie m-am gandit sa mai lucrez putin la diorama .Am adaugat obiecte noi : Scara , Lampa (nefunctionabila inca),O figurina , Masina si alte maruntisuri...Scuzati calitatea pozelor.

Daca tot faci diorama 1/18 ar merge sa pui o machete 1/18 nu 1/43 pana acum arata bine astept sa vad cand ajunge 100%

BoGd9 16-11-10 13:56

Din pacate nu am macheta 1:18 , dar sper sa imi iau una .

DTH 16-11-10 14:14

Poate faci şi nişte poze mai clare că toate sunt mişscate şi nu se înţelege mare lucru din ele ;) le cam postezi degeaba ...scoate diorama la lumina zilei şi încearcă să nu mişti aparatul sau mobilul cu ce faci tu poze ...;)

BoGd9 16-11-10 17:00

Bine , multumesc mult pentru sfat o sa fac maine niste poze la lumina zilei.

BoGd9 20-11-10 17:26

6 Attachment(s)
Va rog sa ma scuzati ca nu am mai postat , corpul dioramei vechi a fost demolat ,am construit un corp nou ,am lipit un poster si am pus dulapul si biroul , maine urmeaza sa pun lucruri noi .

DTH 20-11-10 20:52

Ce caută ( colgate ) într-un garaj auto ...mă rog unul care este în desfăşurare ...poate că nu ai fost într-un garaj auto dar...te anunţ că nu sunt stickere cu reclame la paste de dinţi ...;) mai bagă o fisă şi scoate ăla ...

BoGd9 21-11-10 13:30

8 Attachment(s)
Astazi am adaugat noi obiecte in diorama si am dezlipit stikerul cu (colgate) . In continuare ,poze.

BoGd9 24-11-10 14:24

Cum vi se pare garajul ,pana aici ?

andy design x 24-11-10 18:44

Destul de frumos dar cam gol:lol:.

BoGd9 10-12-10 16:13

Din , pacate s-a intamplat un mic incident , am dat peste diorama si am rupt-o , nu mai am putere si chef sa ma apuc de alta , topicul poate fi sters si inchis

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning