![]() |
Vand Ford Capri mk1 1971
6 Attachment(s)
Puteti citi mai multe despre masina la sectiunea Masina mea .
1.3 l v4, 37 kw, refacut interiorul, revopsita acum 4 ani, are flori de rugina si necesita refacut motorul. Masina se da cu inca un motor de 1.5 l v4, mtorul de 1.3 l v4 fiind oricum alezat la coa 1.5 l , si alte cateva piese, unele chiar noi. pretul este 1000 E, putin negociabil 0740367944 |
Re: Vand Ford Capri mk1 1971
900 e
|
Imi doresc si un MK1, spunemi mai multe despre partea de jos (podea, contraaripi, panou fata si spate, tunel, etc. Ma intereseaza pentru a sti ce mai am de facut si de investit pentru a o scoate la plimbare la adevarata ei valoare.
Si inca un amanunt = acum dispun de maxim 600euro - accepti inca doua rate in urmatoarele 4 luni ??? Cu stima |
valabil
|
mai e valabil ????
daca da te intereseaza un schimb cu un vw golf mk1 cabrio: -1600cmc diesel -rosie -geamuri elecrtice -geamuri fumurii -acte la zi -carte -inmatriculata astept un pm sau aici pe threadul tau... |
se retrage oferta cu golful :D
|
mai e valabil?
|
2 Attachment(s)
salut mai e valabil ???
vin cu alta oferta mai tentanta zic eu CITROEN CX AN DE FABRICATIE: 1984 2400 cmc benzina injectie neagra stare de functionare geamuri electrice oglinzi electrice aer conditionat tapiterie din piele COMANDA SPECIALA PENTRU REGELE SPANIEI JUAN CARLOS FOSTA MASINA A ELENEI CEAUSESCU PRIMITA DE LA REGELE SPANIEI JUAN CARLOS |
|
Quote:
|
Quote:
si in al doilea rand de unde stii atatea ca sa spui ca povestea e cusuta cu ata alba?? plus ca masina nu a fost niciodata in service.... |
Continuați pe privat !
|
nu stiu ce sa zic, oricum din poze nu se vede mare lucru...
inca valabil, masina o dau la schimb de preferinta cu e21 sau e30, in functie de starea masinii pot oferi si o diferenta discutabila de bani |
Quote:
Salut,cu parere de rau tin sa te anunt ca nu etsi informat corect si la randul tau informezi eronat... masina asta niciodata nu a fost a lu elena ceausescu,pina in 92 a zacut in garajele securitati....a fost o masina oarecare ,singura exceptie o face geamurile care sunt blindate si sasiul un pic mai lung...atat tot,a fost masina securitatii de protocol...acum cateva luni in urma poate un an ,nu mai retin cand a aparut in libertatea in prpietatea nu stiu care popa sau sef de post cu aceasi poveste...masina are blidaj de gradul 1,semiusor ceea ce o face f grea aprox 2.5 tone. in zilele ei bune consuma 25%...stiu masina f bine ,deoarece acum muulti ani eram interesat sa io iau... |
se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning