Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   Tuning show la Plopeni co-organizat de Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/2204-tuning-show-plopeni-co-organizat-midnight-racers.html)

Lucian 21-10-04 01:44

Tuning show la Plopeni co-organizat de Midnight Racers

Primaria Plopeni, Casa de Cultura Plopeni si Midnight Racers organizeaza sambata 23 octombrie incepand cu ora 12.00 la Plopeni un tuning show si nu numai. Va fi si o cursa contra cronometru de jaloane , cel mai aplaudat burn-out , cea mai aplaudata serie de cerculetze si multe alte surprize ! Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare indiferent de ce club apartineti sau daca nu faceti parte din nici unul ! Va asteptam ! Este permis accesul cu orice fel de material promotional al celorlalte cluburi !

[T3m]b3|| 21-10-04 11:41

WoW...bv baietzi...tot aja ! :joy: :lol: Sambata de sambata... :dance:
Yo unu vin sigur...cu taxi cu ceva,vad yo [k aja am venit ji la Biblioteca...m-am intalnit acolo cu baietzii]....
Sa vb cu Alex [Porsche galben],sa vedem verdictu',dak vine sau nu [tre' sa mearga]...si crek' de data asta vine ji tov ala cu SLKu [are fibra pe majina...frumujica],la Biblioteca na venit k a fost afara din tzara [kand i-am spus a regretat rau :) ],dar,in rest,de cand e tov cu noi,a tot umblat pe la evenimente [a fost ji la Ploiejti,unde a fost tare incantat...a kam luat microbu'! ;) ]...poate am ji yo loc la el in car :D.
Incerc sa anuntz kat mai multzi ! ;)
Salutare ji succes...dak se poate mai mult ! :P

RoSonic 21-10-04 12:45

1 Attachment(s)
de Plopeniu asta banuiesc ca e vorba...nu?

[T3m]b3|| 21-10-04 13:03

Oameni buni...am vb. acu' cu Micutzu'...locul de intalnire este LA MC DONALDS OTOPENI LA ORA 09:00 DIM. [LA 12 TRE' SA FIM ACOLO].Bineintzeles...ne putem intalni ji direct acolo [in special pt cei din afara Buc.]...10x RoSonic pt. harta !
Totzi suntetzi binevenitzi !

Am vb. ji cu Shadow [membru AfterDark racing Club] ji se pare k vor venii ji ei acolo.
Va ajteptam...10x!

ffocus 21-10-04 13:11

Focus Racing Club va fi acolo :peace:

bogdan 21-10-04 13:12

va asteptam

[T3m]b3|| 21-10-04 13:52

I-am anuntzat ji pa MMihai [Clio 2001] din Pitejti, FFocus, NOStim,Gabi FXN, WYK-ul [Vroom Racing]...sa pare k nu vor sa piarda asta pt nik ! ;)

Din pacate C00bra [4SS] tre sa faca ceva la majina,Ema [Ice] e naja...

10x 2 all !

UniculSGM 21-10-04 15:37

Shit, nu cred ca apuc sa imi rigidizez suspensia pe fatza pana sambata,si sa repar frana de mana, ca ma bag si eu la jaloane. Sper sa reusesc sa pregatesc masina pana sambata.

luca 21-10-04 15:45

Voi veni decat eu din AfterDark, mai e pana atunci poate mai vin si altii.

EvLSant0S 21-10-04 15:54

hmmm Vorbim si noi azi .. vedem ce facem ..
P.S Luca .. pune-ti frate un stiker pe frunte cu LUCA :D vreau sa vb :wink: k? kiddin` dar hai sa facem cumva sa ne vedem
P.S 2 :D : FFOCUS ... vb serios de FOCUS RACING ... ?

luca 21-10-04 16:31

Eu vin duminica in Bibleoteca si vin si la cursa aia si merg si la Plopeni. Deci unde vrei?

ffocus 21-10-04 18:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
P.S 2 :D : FFOCUS ... vb serios de FOCUS RACING ... ?

nu mah...dar da bine :ballbounc sunt putini cu foci's p'aci :cry:

Lucian 21-10-04 18:11

Noi asteptam si focile si ursuletii si mai toate animalutzele pe 4 roti . :)

Anonymous 22-10-04 19:25

Nu pot se ajung :( Sunt plecat din Romania :(

Dar Sper ca Insomnia va veni!

Lucian 22-10-04 19:36

Din pacate nu multa lume si-a anuntat prezenta. Pacat . Oricum noi asteptam toti pasionatii la ora 09.00 la McDonalds Otopeni. Can dspun pasionati ma refer atat la toate cluburile cat si la cei care inca nu sunt in vreun club. Numai bine !

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning