![]() |
Tuning show la Plopeni co-organizat de Midnight Racers
Primaria Plopeni, Casa de Cultura Plopeni si Midnight Racers organizeaza sambata 23 octombrie incepand cu ora 12.00 la Plopeni un tuning show si nu numai. Va fi si o cursa contra cronometru de jaloane , cel mai aplaudat burn-out , cea mai aplaudata serie de cerculetze si multe alte surprize ! Toata lumea este invitata fara restrictii de apartenenta (la un grup sau nu) , sunt permise orice materiale promotionale . Va asteptam intr-un numar cat mai mare !
|
Te rog sa pui si o harta sau ceva cu indrumari rutiere, distanta, etc.
Eu personal habarnam unde e Plopeni, si cred ca mai sunt si altii ca mine. Multumesc. |
De acord cu COObra. Nici eu nu stiu unde e!!!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Discutzii despre aceasta ji acy : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3370
|
s-ar putea sa , 90% sanse , ca 4SS , sa va pregateasca ditai surpriza ptr sambata :D :) sa vedem daca ne ajuta Dumnezeu :D
|
DOAMNE AJUTA !
Sper k surpriza asta e da bine...! :P :mrgreen: |
EvLSant0S poti da cateva detalii despre surpriza.stiu ca daca ai spune n-ar mai fi surpriza ,dar s curios..:P
Si yo cred ca vin in proportie de 90% |
AfterDark va fi acolo. 8)
|
Daca ar pune detalii despre surpriza, n-ar mai fi surpriza, nu?
|
cum a fost?yo n-am mai putut ajunge pt ca am avut probleme..n-am avut cu cine sa vin(masina) :(
|
Au aratat un mic reportaj la stirile de la Prima... si mi s-a parut o mare caterinca faptul ca au tot insistat pe ideea ca \"Pasionatii de cai putere s-au intalnit pentru prima oara in cadru legal/la o cursa legala\" :lol: :lol: ... asta ori e prostie ori intoxicare :!: (ca si ei au mai prezentat reportaje de la cursele realizate in trecut)
|
Mii de scuze , n-a fost sa fie , cert e ca ne-am sau ... s-au chinuit mult ptr chestia asta , insa , nu ne-am descurcat cu timpul , de abia acum o ora au rezolvat ce era de rezolvat ca masina sa fie numai buna de cerce si burn-uri :( eu unul mor de ciuda ca nu s-a putut dar... asta e ... data viitoare :( d`abia astept sa vad filmele and all that... ca sa vad ce sanse ar fi avut... peace 2 u guys
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning