Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Examen permis de conducere Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/220282-examen-permis-conducere-ploiesti.html)

cangri 12-11-10 17:32

Examen permis de conducere Ploiesti

Salut,

Trebuie sa dau si eu de carnet din nou ca sa am de Romania ca pe ala de America nu vor sa mi-l schimbe astia la Politie.
Si am doua variante ori dau de carnet la Ploiesti ori la Bucuresti.
A dat cineva de carnet la PLoiesti de curand?
Care e situatia?
Asteapta spaga astia sau se ia pe bune?
Ar fi mai usor sa dau la PLoesti decat la Bucuresti?

Merci!

Polishatoru3M 14-11-10 12:54

Re: Examen permis de conducere Ploiesti

Da la Ploiesti k nu asteapta nimeni spaga aici si sunt politisti foarte de treaba.Numai trebuie sa stii sa conduci.Mai trece si cu vederea.Greselile grave nu prea le trece cu vederea.Si nici nu trebuie.

Cypos 16-11-10 08:04

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 3807040)
Salut,

Trebuie sa dau si eu de carnet din nou ca sa am de Romania ca pe ala de America nu vor sa mi-l schimbe astia la Politie.
Si am doua variante ori dau de carnet la Ploiesti ori la Bucuresti.
A dat cineva de carnet la PLoiesti de curand?
Care e situatia?
Asteapta spaga astia sau se ia pe bune?
Ar fi mai usor sa dau la PLoesti decat la Bucuresti?

Merci!

De ce iti pui problema unde sa dai? daca ai carnet de America si intradevar sti sa conduci nu ar trebuii sa-ti faci astfel de probleme! Daca vrei sa dai bani trebuie sa cunosti pe cine trebuie...oricum te sfatuiesc sa dai pe bune, pentru siguranta ta si a celor din trafic! Bafta

cangri 16-11-10 16:37

Am carnet din 2005 si am condus atata timp.
Si voi face si scoala din nou deci nu asta e problema.
Pe bune vreau sa dau.Nu am chef sa dau spaga si nici nu vreau.
Doar ma gandesc unde mi-ar fi mai usor.
Deoarece stiu sigur ca la Bucuresti daca sunt multi elevi la examen politisti vor pica cativa din ei doar ca sa nu fie prea multi care promoveaza.Deci daca pic in masina cu spagari ghici cine va pica la examen;)

Polishatoru3M 16-11-10 18:20

Dai la Ploiesti si nu la Bucuresti.K aici nu te pica.daca stii sa conduci nu e nici o problema.

VooN 19-11-10 10:23

Esti sigur ca ai carnet de USA si nu e recunoscut aici? Pt ca ala de RO este recunoscut fara probleme acolo.

SUPAPA_Jr 19-11-10 10:28

gresit...permisul de RO nu este recunoscut in US...mi se pare ca ai voie sa circuli cu el vreo 3 luni doar.

cangri 19-11-10 11:49

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 3825159)
Esti sigur ca ai carnet de USA si nu e recunoscut aici? Pt ca ala de RO este recunoscut fara probleme acolo.

da am declaratie oficiala de la politie ca nu e recunoscut si nu poate fi preschimbat
deci singura solutie e sa dau din nou
deja am inceput scoala :>:>

VooN 19-11-10 12:23

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3825174)
gresit...permisul de RO nu este recunoscut in US...mi se pare ca ai voie sa circuli cu el vreo 3 luni doar.

Asta ai dedus tu? Eu iti spun din propria experienta ca nu ai restrictie acolo cu permisul de RO.Cel putin acum 2ani nu era...

SUPAPA_Jr 19-11-10 12:31

eu am un prieten care a plecat din ro si in us a trebuit sa dea iarasi examenele...tot acu vreo 2-3 ani. de aia ziceam...pana la urma...ontopic...oriunde dai tot un examen e...si ai experienta de afara asa ca n-ar trebui sa fie probleme...

Vladz 19-11-10 13:35

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 3825522)
Asta ai dedus tu? Eu iti spun din propria experienta ca nu ai restrictie acolo cu permisul de RO.Cel putin acum 2ani nu era...

nu poti conduce la nesfarsit , experienta prorprie :) 3 luni sau 6 depinde daca esti imigrant, sau turist

cangri 19-11-10 16:15

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3825534)
eu am un prieten care a plecat din ro si in us a trebuit sa dea iarasi examenele...tot acu vreo 2-3 ani. de aia ziceam...pana la urma...ontopic...oriunde dai tot un examen e...si ai experienta de afara asa ca n-ar trebui sa fie probleme...

nu-mi fac griji in privinta examenului propiuzis
ci ma intreb unde mi-ar fi mai usor;)

JuST_GiuGiu 19-11-10 17:49

Avand in vedere traficul din bucuresti(plus ca daca dai acolo faci naveta ) ,eu zic mai bine sa il faci in ploiesti!!!
Normal nu ar fii o problema unde dai atat timp cat stii ce trebuie sa faci;)

sprite 28-03-11 13:35

da.. si eu zic , ca e mai bine in ploiesti , in bucuresti am vazut acolo masini una dupa alta ... mai ales daca ai emotii , mai bine alegi un oras mai liber si pe care il cunosti cat mai bine :) eu unul asa o sa fac :d mai am si eu 2 ani ..

cangri 28-03-11 18:32

da:)
topicul e vechi
deja am si carnet l-am luat din a 2-a
am dat in Bucuresti ca si asa stau mai mult pe aici

All times are GMT +2. The time now is 20:44.

- Copyright 2025 4Tuning