![]() |
Desene - Alkatraz
1 Attachment(s)
Cateva din desenele mele ... Nu sunt terminate ...
Dar vi le arat ca sa va faceti o impresie in general ... Orcum astept comentarii si sfaturi ... |
Re: Desene - Alkatraz
1 Attachment(s)
Alt concept ... si asta este neterminat din pacate ...
|
knd zici k nu sunt terminate... la c t referi?!
probleme cu perspectiva in principal... ar trebui sa le si hasurezi |
Cand zic ca e terminat un desen ma refer la urmatoarele lucruri:
1. Sa fie hasurat/colorat 2. Sa aiba umbre 3. Sa fie scoase in evidenta reflexile daca este cazul ... |
aha...si ai vreunu termiant!? :D
|
Nu vreau sa par Atotstiutor sau ingamfat, dar eu zic ca mai ai putin si poti spune ca te-ai apucat.
Voi credeti ca oricine traseaza cateva linii poate desena masini? Eu unul ma indoiesc. |
Ma am incercat si eu sa desenez in 3 d dar defiecare data nu imi ies jantele si am aruncat multe desne din cauza asta (ma rog nu aratau ele chiar asa de bn).N U MA PRICEPP SA LE FAC
|
1 Attachment(s)
De mult nu am mai postat in sectiunea mea :D
Un concept de-a brandului Audi ... si anume Shooting Brake Desenul e in progres...:sad: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
este mult mai bene alkatraz dar nu prea seamana cu audi .... geamul mult prea mare...
|
Quote:
|
da bv... dar tot ai gresit si tu aerisirea din stanga :D
|
Salutare,bai...Stii,am apreciat critica venita din parte ta...Parea critica unui cunoscator si a unui bun desenator...Asta pana am intrat sa iti vad lucrarile...Am fost foarte dezamagit de ce am vazut...Nu vad unde ai gasit tupeul sa faci critica la desenele mele,avand in vedere nivelul tau de lucru si pregatire...care practic e nul...Nu oricine care isi doreste sa deseneze masini sau indiferent ce inseamna ca si poate...O masina in primul rand eu stiu ca are 4 roti...tu de ce desenezi numai 2?Sunt ceva hibrizi intre autoturisme si motociclete?Autoturisme pe 2 roti?...Sfatul meu e sa nu mai lipsesti de la orele de desen...Stay in school!...In rest...spor la munca...Si mai exerseaza desenele alea pana te doare mana!Take care!
P.S:Incearca si hasura la desene....poate si ceva culoare...si ai grija la proportii! |
Apropo...La ce te referi cand zici ca desenul nu e gata?Cat timp va ia ma sa faceti un desen?Io daca ma apuc fac cam 4 schite intr-o ora...cat dreaq iti poate lua sa termini un amarat de desen,indiferent cat de complicat e?Te apuci de el si il termini,ce mama dreaq...I'm out!
|
Te provoc cand vrei tu...Alege tu modelul...Alege tu formatul...tehnica de desen...si anunta-ma cand te hotarasti!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning