Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz PKP aka PumPKin (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/220142-matiz-pkp-aka-pumpkin.html)

CorteZ_PKP 11-11-10 22:19

Matiz PKP aka PumPKin

9 Attachment(s)
La insistentele amicului meu NXdev am decis sa fac public dovleacul.Este un matiz model se power koreea luat la prima mana pe la sfarsitul lui 99.Masina a suferit niste modificari la iluminarea interioara.Nu mai are nici un bec/led original al masinii ajungand un mic OZN :)).Alte imbunatatiri ar fi un filtru sport,deschidere portbagaj din telecomanda,start buton,decupat bara si inlocuit cu plasa,iar capota a ramas fara emblema.Pozele atasate mai jos sunt mai vechi,voi revenii cat de curand cu niste poze updatate.

NXdev 11-11-10 22:22

Re: Matiz PKP aka PumPKin

Quote:

Originally Posted by CorteZ_PKP (Post 3805085)
La insistentele amicului meu NXdev am decis sa fac public dovleacul.Este un matiz model se power koreea luat la prima mana pe la sfarsitul lui 99.Masina a suferit niste modificari la iluminarea interioara.Nu mai are nici un bec/led original al masinii ajungand un mic OZN :)).Alte imbunatatiri ar fi un filtru sport,deschidere portbagaj din telecomanda,start buton,decupat bara si inlocuit cu plasa,iar capota a ramas fara emblema.Pozele atasate mai jos sunt mai vechi,voi revenii cat de curand cu niste poze updatate.

Mersi, mersi :D.Imi place cum a iesit interiorul, nu te orbesc luminitele :shock:.Si bara fata e oarecum aparte.Hai cu noile poze, masina intr-un final va arata ca cea din VT.

P.S: Spune planul cu "butonul magic".

CorteZ_PKP 11-11-10 22:24

nu te orbesc :Dpoze facute cu tel..fac maine unele calumea promit,am scris de buton sus:D

MC Mate 11-11-10 22:24

micul gigant, am avut si eu si m-am distrat max cu el :))) nu as mai face acum ce faceam atunci cu matizul nici pt bani :)))))) bucuresti - eforie nord 2 ore jumate si A2 avea doar 60 km

daffy duck™ 11-11-10 22:24

he heee :))))))))))))))))))))))

ce caterinca arata!!!

bafta cu ea!

CorteZ_PKP 11-11-10 22:27

ms daffy:)sa iti dai cu parerea maine:D la noul interior...

RideTheRiddle 11-11-10 22:27

poza cu motorul e criminala :)) filtrul de aer e mai mare decat blocul motor :D
nu cred ca am mai vazut matiz culoarea asta, sa il stapanesti sanatos

CorteZ_PKP 11-11-10 22:34

sarna:D

NightClubRacer 11-11-10 22:44

mult prea tare jucaria :D spor in continuare la tunarit! ;)

iuliano_smile 11-11-10 22:52

Frumos "dovleacul" :))). Hop sus cu butonu ca modul de ridicare e pe drum :p .

Bolo_BCD 11-11-10 23:51

Frumos MATISSSSS-ul

nick_nasta 11-11-10 23:54

Quote:

Originally Posted by iuliano_smile (Post 3805204)
Frumos "dovleacul" :))). Hop sus cu butonu ca modul de ridicare e pe drum :p .

+ pentru faptul ca e ingrijit
+ pentru iluminare interior
+ pentru bara fata, arata diferit, incearca sa pui plasa si in locul de proiectoare daca tot ai schimbat

- pentru filtrul de aer (nu face decat sa iti bage praf in admisie,nu sunt adeptul porcariilor astora)
- pentru player

in rest spor la treaba si laso mai usor cu "coca-cola" :)) bafta!

ps:asteptam poze de actualitate!

CorteZ_PKP 11-11-10 23:55

filtru e dat jos,am si plasa in proiectoare.player tot incerc sa fac rost d bani:))

marius3030 12-11-10 01:04

salut!frumos rau matizul tau(si culoarea)!m bucur ca in sfarsit ti-ai prezentat si u masina pe aici si isi doresc sa o faci sa arate ca in poza VT!;)

EvLSant0S 12-11-10 01:17

tzipla :D

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning