![]() |
Matiz PKP aka PumPKin
9 Attachment(s)
La insistentele amicului meu NXdev am decis sa fac public dovleacul.Este un matiz model se power koreea luat la prima mana pe la sfarsitul lui 99.Masina a suferit niste modificari la iluminarea interioara.Nu mai are nici un bec/led original al masinii ajungand un mic OZN :)).Alte imbunatatiri ar fi un filtru sport,deschidere portbagaj din telecomanda,start buton,decupat bara si inlocuit cu plasa,iar capota a ramas fara emblema.Pozele atasate mai jos sunt mai vechi,voi revenii cat de curand cu niste poze updatate.
|
Re: Matiz PKP aka PumPKin
Quote:
P.S: Spune planul cu "butonul magic". |
nu te orbesc :Dpoze facute cu tel..fac maine unele calumea promit,am scris de buton sus:D
|
micul gigant, am avut si eu si m-am distrat max cu el :))) nu as mai face acum ce faceam atunci cu matizul nici pt bani :)))))) bucuresti - eforie nord 2 ore jumate si A2 avea doar 60 km
|
he heee :))))))))))))))))))))))
ce caterinca arata!!! bafta cu ea! |
ms daffy:)sa iti dai cu parerea maine:D la noul interior...
|
poza cu motorul e criminala :)) filtrul de aer e mai mare decat blocul motor :D
nu cred ca am mai vazut matiz culoarea asta, sa il stapanesti sanatos |
sarna:D
|
mult prea tare jucaria :D spor in continuare la tunarit! ;)
|
Frumos "dovleacul" :))). Hop sus cu butonu ca modul de ridicare e pe drum :p .
|
Frumos MATISSSSS-ul
|
Quote:
+ pentru iluminare interior + pentru bara fata, arata diferit, incearca sa pui plasa si in locul de proiectoare daca tot ai schimbat - pentru filtrul de aer (nu face decat sa iti bage praf in admisie,nu sunt adeptul porcariilor astora) - pentru player in rest spor la treaba si laso mai usor cu "coca-cola" :)) bafta! ps:asteptam poze de actualitate! |
filtru e dat jos,am si plasa in proiectoare.player tot incerc sa fac rost d bani:))
|
salut!frumos rau matizul tau(si culoarea)!m bucur ca in sfarsit ti-ai prezentat si u masina pe aici si isi doresc sa o faci sa arate ca in poza VT!;)
|
tzipla :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning