![]() |
Supernova Tl-02-JME
10 Attachment(s)
Salutare loome sunt nou pe aici si as vrea sa imi spuneti prima impresie despre masina si cateva ideei ce as putea shimba la ea. multumesc anticipat
|
Re: Supernova Tl-02-JME
mentionez in prezent nu mai are prelungirea de bara pe spate si finaul de la toba e altul mult mai frumusel(parerea mea)
|
E super frumoasa:X
Da jos chestii alea de la stergatoare. |
ms de idee cred ca am sa le dau oricum una mi-a furat-o o sa revin cu niste poze recente,ma gandem sa ii fac triplele negre:-??
|
Arata bine masina.Asa cum ai zis ai putea incerca sa faci stopurile putin fumurii sau rosii.Eleronul mi se pare putin cam inalt dar e ok si asa.Felicitari pt cum arata masina si bafta in continuare cu ea.
|
Pe triple poti sa pui folie.
E mult mai usor de scos de vre-un necaz ceva. |
am avut timp de 2 zile niste triple fumurii a unui prieten dar m-am oprit politia si acum imi e cam teama sa le mai fac... cred ca am sa incerc ideea cu folie pe ele si am gandeam semnalizarile din fata sa le fac tot negre,...........
|
salut!frumoasa masina si interesanta si rarutza culoarea!triplele intadevar..fale negre co folie 30% ;).restul cred ca le stii.....low,low.low,niste faruri clare,xenon,niste jante pe 15 si......si destul deocamdata!!!:D
spor la tunarit! |
in legatura cu farurile acum vreau sa imi achizitionez niste faruri cu lupa si xenon de 4300, sper ca va modifica aspectul si lumina noaptea in primul rand....
|
Quote:
|
ms mult si eu!
ce faruri cu lupa vrei sa iti ei?s-au facut si pt nova faruri in genul loganului(gen dectane)?sau sunt de la asta masina si vrei sa le adaptezi? |
Quote:
|
hai cine ma ajuta si pe mine cu niste jante pe 14 sau 15 asa mai frumoase
|
Cauta la "BAZAR"..sunt enorm de multe jante acolo...
Bafta |
Quote:
cu VT te pot ajuta eu oricand! |
All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2025 4Tuning