![]() |
Cielo BZ-05-BBX
5 Attachment(s)
Am un cielo din 1996 cu vreo 130.000km(cel putin asa e in bord) stiind trecutul masinii ,tind sa cred asta avand in vedere ca am cumparat-o la mana a 3-a de la o ruda care o avea din 1999 si care nu prea mergea cu ea....din 99 pana in 2005 a facut vreo 20.000km cu ea,iar din 2005 pana am luat-o eu in 2008 nu s-a mers deloc.
Cand am achizitiona-o eu nu avea absolut nici o modificare, pana si casetofonul si capacele de la roti erau cele originale. Imediat ce am cumparat-o am facut urmatoarele modificari: -Jante 17'' - 7,5J et 40 215/40 -Arcuri sport FK -Toba finala Borla PRO-XS, medie Walker -Volan opel astra GSI -Grila fata decupata/stopuri cu lac negru .................................................. .. plus alte mici modificari Masina in momentul de fata sta in garaj deoarece i-am faramat motorul si cu aceasta ocazie rog pe cei care au un motor de kadett E ,vectara A sau calibra 2.0 8valve cu tot cu instalatie si cutie de viteze(la un pret ACCEPTABIL) sa ma contacteze la ID mess: radu_dobrescu_0785 |
Re: Cielo BZ-05-BBX
O super tare,ma gandeam ca ti`ai vandut masina...pt ca am si vazut anunt.Vad ca ti`ai schimbat jentile...e bestial,da si celalalte au fost(cele pe 16)le`ai vandut?da pe astea cat ai dat?Pacat de motor,dar sper sa`ti rezolvi rpd problema.Bafta.!
|
jantele 16
2 Attachment(s)
.Masina nu o mai dau,mi-sa oferit 1500e maxim si am considerat ca mai bine ii dau foc decat sa o dau pe 60 de milioane...o turbez p'asta si-mi iau un diesel pt circulat zi de zi.
Jantele pe 16'' nu le-am vandut inca...ieri le-am dat jos de pe masina. Vreau 8milioane FIX FIX FIX pe ele + dau si inelele de centrare in banii astia. |
Draguta masina dar parerea mea dai jos emblema aia GTI de pe aripa ca doar nuI VW
|
Quote:
|
schimbare jante
Maine voi revenii la jantele pe 16'' ... azi am facut un drum cu masina si efectiv nu se poate circula decent cu ele. Atinge spatele la orice denivelare si fura rau volanul din mana la gropi... :(
PACAT...asta e, ma voi multumii cu cele pe 16'' |
arata bn masina ta,dar mai exact...cum anume ai faramat motorul?si ce motorizare are?
|
Quote:
Motorul e cel stock 1.5 8valve...numai ca am injectoare de espero 2.0 si pompa cu debit marit. |
pompa de ulei s-a dus.... vezi sa nu fii mers fara ulei sau farasa mearga pompa ca e posibil sa se fii dus si cuzinetii sau axu cu came!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Astazi mi-am dat jos arcurile FK si mi-am montat niste arcuri "custom-hand made"...arcurile originale...dar scurtate--coboara garda cam cu 3-4cm.Urmeaza cat de curand sa revin la jantele pe 16'' dar incaltate cu cauciucuri 205/50...chiar nu se poate merge in buzau cu 17'' balon de 40.
Dupa ce voi rezolva problema cu motorul,masina va primii cu siguranta si GPL,si va fi masina mea de mers zi de zi.(suspensii stock+gpl+balon cauciuc decent= comfort,costuri reduse),iar jantele pe 17 le voi pastra pt un viitor "proiect" (opel kadett GSI, kalibra sau vectra A GT, depinde de ce pica in bani mai putini si inscrisa) |
Dc ai renuntat la arcurile FK?alea cat coboreau?bafta.
|
Frumoasa masinuta.
Imi place. Pacat ca n`ai cum sa mergi in Bz cu ea LOW. Ii statea bine cu arcuri..dar asta e. Mergi pe viitor pe un stil clasic si va fi ok. Ai cateva modele pe forum de unde te poti inspira sa iasa ceva frumos. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning