![]() |
16 Attachment(s)
Complet Un Nou Motor
|
Re: ASTRA by VMAX
Sa nu imi spui ca l-ai facut EVO450???? Cand il pui pe masina??
|
Arata super, cam asta inseamna sa investesti intr-un motor, poti sa strecori cutia de nes in compresor :) imens, asa ceva mai rar am vazut la noi, ma intreb cine va face softul pentru setup-ul acesta la noi.
In afara de turbina + serpi + wastegate/ext,pistoane , bloc ce se va mai modifica/schimba la Z20LET-ul original pentru a face fata provocarii? |
Quote:
Pai din cate stiu eu,sau poate ma insel,omu` are si softul tot de la V-Max,mai are o cutie F28 cu autoblocant si short-shift....... |
...foarte bine gandita investitia..pacat ca nu ai facut asta mai devreme...asa nu mai iroseai o gramada se bani......
Oricum ai un rival...o ..astra....cu valori apropiate cu ale tale ...dar cu un alt tip de motor....LET Oricum felicitari UGA |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Aproape Gata
|
Cat a ajuns "doar" Turbo + Serpi + DownPipe si WasteGate-ul ???
|
si cu tractiunea fata ce faci ? cum o ti pe asfalt?
|
ce ...putere are motorul ala din film......de asa repede sa inrosit galeria?
adibose..stai nisitit ca are cutie de viteze...de mor dusmanii... |
Quote:
|
...dar de ce sau inrosit asa galeriile...doar dintr-o(atat e filmat) turare in blana.....sau e altfel galeria.......
|
Quote:
|
am mai vazut galerie sa se inroseasca...e drept,masina nu avea 450cp,aveau jumatate,e prima data cand vad asa ceva si sunt novice.nu mi-am putut inchipuii ca chiar asa o sa se inrosasca.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning