![]() |
citroen c 15 minitruck
4 Attachment(s)
minitruck imi doresc sa iasa .Ce va fi in final vom vedea....Deocamdata am taiat ,si am taiat ,si am taiat...A trebuit sa intaresc sasiul pt ca se mai tinea fatza de spate doar in doua traverse anemice din tabla .Pt asta am folosit teava rectangulara de 50\30 mm .A trebuit deasemenea sa schimb cam tot ce era tabla la partea de podea pt ca am tinut masina trei ani afara in asteptarea acestui proiect .Am scurtat si ingustat bena pt ca dupa ce am taiat partea superioara a coberului a ramas o lada patrata imensa si nu se mai potrivea cu restul masinii .
|
Re: citroen c 15 minitruck
multa bafta asteptam sa vedem dupa ;)
|
what the fuck is this? .. bafta la proiect
|
8 Attachment(s)
am mai progresat ceva...
|
Succes in continuare la proiect ! Ai inceput bine, stii cumva dak mai exista ceva de genul asta ?
|
pana acum pare un proiect promitator .. succes in continuare si asteptam sa vedem masina terminata
|
ceva noutatzi despre acest citroen ???
|
mi se pare cabina prea inalta :)
|
sa vedem ce va iesi mai departe :D
|
Abia acum am reusit sa fac flansele .A fost f dificil de facut trecerea de la 3 la 4 gauri dar am rezolvato pana la urma si pot continua cu evazarile la aripi.
Stiu ca e cabina cam inalta dar urmeaza sa umblu cu flexul la ea .Am scos motorul si il voi vopsi in culoarea masinii .Mai tre sa desfac suspensiile ca sa tai o spira din arcuri si pe urma pot sa incep sa o pun pe olalta .Singura problema e timpul putin pe care il pot aloca lucrarii |
super tare, spor la treaba!
te asteptam pe club citroen. |
niste poze cu progresele masinii cand vedem ?
|
bafta in continuare la proiect;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning