![]() |
Amenda Ungaria
Am primit o amenda de la Politia Ungara 5000 HUF
Am parcat la aeroport in budapesta intr-o zona unde era intrerzis accesul autovehiculelor cu exceptia taxi si masini de inchiriat.. Amenda are valoare de 5000 HUF primita la data de 25-08-2010 Am mai primit si ceva hartie cu care mi-a spus k as putea plati aici la posta in romania Stiti careva un termen de plata al amenzilor? Care sunt consecintele de neplata ? |
Re: Amenda Ungaria
specific ca pe amenda scrie :
repuloteri rendor igazgatosag conform google translate e politia aeroportului... |
Posteaza si tu amenda sa o vedem si noi...Eu am patit-o in Italia dar am scaldat-o pana la urma si am scapat. Am platit on-line! A fost nevoie sa-mi fac un card VISA (Maestro ce-l aveam nu era bun)!
https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ta-italia.html Bafta! |
maine pun poze ....da nu prea se vede ce scrie ..... incerc s-o editez unde nu se vede
|
Nu plati nimic . N-au ce-ti face .
|
eu am luat amenda de 2 ori in Germania,acum 2 ani,tot pentru parcare si nu am platit nimic
|
Quote:
Quote:
|
is ceva sanse sa se majoreze amenda ?
|
Quote:
Ar fi 2 posibilitati sa se majoreze: 1)Daca legislatia ungara (sau oriunde e cazul) permite penalitati la amenda sau alte variante. 2)Daca se efectueaza ceva cheltuieli cu executarea silita de catre statul ungar sau cel roman. |
Quote:
Pe amenda trebuia sa fie trecuta o eventuala majorare sau data scadenta a "amenzii".... |
Quote:
Pe urma te gandesti ce faci in continuare... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning