![]() |
Vand masini americane
Vand masini americane noi sau rulate. se poate aduce si la comanda
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e305540b6a.jpg https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e305e0a2ee.jpg Contact pe PM sau la adresa de e-mail [email protected] |
Re: Vand masini americane
frate un cadavru de mustang de pe `67 in stare proasta de tot dar` complet cam la ce bani ajunge? am ceva in cap desi e destul de greu de realizat. astept un PM ceva. multumesc anticipat
|
boala asta cu Snake-ul o au cam multi deja...numa' eu cati am cunoscut aici pe forum, da ain't cheap, U know :wink:
cred k ai bani dk te bagi la vo 10.000+ euro pt o "coaja"/biju:-P adusa in tara si dusa la inmatriculat, k de restaurat/modificat mai ai de bagat peste ashtia minim 10.000 initiali(cauta putin prin noile taxe vamale pt masini vechi si Non Euro..si rasfoieste-le;) ) sincer abia astept sa vad una pe la noi..facuta qt de qt BAFTA :twisted: |
Quote:
|
ti-am scris trimis un PM pentur mustang nu cred ca pretul conteaza. conteaza daca poti sa il inmatriculezi sau nu! si cat te costa inmatricularea si celelalte taxe
|
un lincoln navigator pe la ce bani ar ajunge...?
|
STREET se poate inmatricula Mustangul, in schimb cu am zis anterior..taxele conteaza :(
|
fordul din imagine cati magarsi are din ce an ii si la ce pret poti sa imi aduci unu in fata casei ?
|
1. din ce stat le aduci?
2. le aduci pe firma sau persoana fizica? 3. care ar fi comisionul pt transport si intermediere prin firma? |
mustangu il inmatriculeaza si acum. E masina de colectie (>30ani)
|
dany_cta nu ai inteles ideea :)
pai se poate inmatricula de 5 ani..da' din vara asta nu se mai merita...taxe de cateva mii de euro...peste vo 5.000 cred.. |
florincars ti se pare 5000 de euro o suma mare daca esti un disperat dupa amercican muscle si de old cars?:lol:
|
florin_cars: tu vorbesti de noua lege care intra in vigoare in 2007. Vezi ca era un simulator de taxe, si cu toata frica mea, mi-am facut niste simulari si in loc de 4000E am ajuns la 1600Euro pentru o masina din `90. Ceea ce mi se pare acceptabil. Asta o sa fie dupa 1ian2007
Masinile de colectie se pot inmatricula si acum. |
Quote:
|
MA REPET: dany_cta masinile de colectie se pot inmatricula de 5 ani....dar de anul ACESTA nu mai merita, de anul viitor va fi mai RAU.
anul acesta au crescut taxele de import/valoare vama in luna iulie(lege aprobata si in vigoare) cu 30-40% si pt masini din afara uniunii deja erau taxe mari, plus noile taxe, plus cea de capacitate a unui V8, trec bine de 5.00Euro crede-ma k stiu, sunt membru RCR, am prieteni ce pt un mot de 1.9 din Europa\, masina de epoca au taxa de 2500euro+ si o tine inca in Serbia si nu o poate aduce in tara k e mai scumpa taxa decat masina....deci nu am vorbit deloc de noua lege ce apare de la 1 ianuarie 2007 :wink: daca tie pt o masina din 90(bvanuiesc k europeana) ti-a dat atxe 1600euro, da-ti seama pt una din SUA, si V8 ca e NET superioara..deci cam ce-ma zis eu :cry: :cry: Quote:
si nu ne putem mandri noi romanii k avem bani de-i invartim cu lopata...:twisted: mai ales noi pasionatii..putini suntem Bashtani cu Bani :rolleyes2 Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning