![]() |
Ajutor
deci am o intrebare mica si simpla : Ce marime au difuzoarele dintr-un opel astra G ? cele de pe usa din fata ???si daca locul acela poate fi marit pt alte dimensiuni ?????:rolleyes2 :?: mc anticipat:???:
|
Re: Ajutor
nu stiu dimensiunile...dar sunt sigur ca la dimensiunii ca cele originale gasesti niste boxe adevarate de firma care sunt capabile sa sune foarte bine
|
boxele de pe fata de pe opel astra G au 16.5cm, iar ca sa le schimbi si sa montezi ceva calumea iti trebuie adaptoare. Boxele de pe spate la astra G in 4 si 5 usi sunt de 13 cm, iar la modelu in 3 si 2 usi sunt de 16cm.
Ps: locul in spatele fetei de usa e destul de mare ... dar nu o sa poti sa montezi o boxa mai mare de 17 cm |
cum adik adaptoare si au 16 cm cele de pe fatza , din usile fatza ??? alea standard ?
|
Pai probabil ca nu iti va incapea in adancime, nu in diametru, un difuzor mai rasarit, deoarece va avea magnetul mai mare si fara adaptor nu vei putea cobori geamul de tot.
|
Quote:
|
orice adaptor ai pune nu iti intra in usile de astra g boxe mai mari de 16.5-17. adaptoarele costa aproximativ 300 de mii si se prin in locul adaptoarelor standard in 3 suruburi de usa.
|
Sau le faci din MDF....
|
Quote:
|
deci care are un link ... sa inteleg cum arata adaptoarele :P sunt mai tolomac si de unde sa iau adaptorul care firma e mai buna ?io ma gandeam pe fatza ca intra boxe de 13-14 :P si deasta vad ca scrietzi 16-17 WOW
|
Adaptoarele gata fabricate sunt TOATE la fel, adica din plastic. Nu ai ce sa alegi.
|
oki atunci spune-mi unde gasesc adaptoare ? ??? sa cumpar presupun din materian "fonoabsorbant" sau ceva de genul ?NU ?
|
1 Attachment(s)
N-ai inteles....
- Ori cumperi din cele de plastic - Ori te duci la un atelier si le fac ei din MDF cind monteaza difuzoarele. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning