![]() |
Battle || frost_dani vs. PointMaster
3 Attachment(s)
1. Original;
2. frost_dani; 3. PointMaster. Incepator (PointMaster) vs. avansat (frost_dani) = interesant! Votati ce va place si, daca binevoiti, specificati si de ce ati facut alegerea respectiva. Eu am votat PointMaster! Sublim, nu foarte incarcat, de fapt, nu foarte mult tuning, dar calitate! frost: ti-am zis ce nu-mi place la masina ta! |
Re: Battle || frost_dani vs. PointMaster
Pointmaster...foarte frumoasa ... si da senzatie de " real " :rolleyes2
|
desi urasc stoputile lexus style pe e46...vot pointmaster.
|
frost_dani spoileru spate e cumva copiat de aici :?: :arrow: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1144356431 :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
mah tu ai nimerit ceva dar nu ai nimerit bine:lol: spoilerul ala care lam folosit yo la folosit shi skilzu la 4td shi de aia zici ca lam liat de acol dar yo lam luat ca shi madskilz de pe 350z-ul de mai jos :lol: credeai ca mai prins nu??:D....iti zic ceva..poate ca ma faci la battle asta ca na a ta pare mai reala shi toti o sa se uite la asta...probabil ca nici nu o sa mai deschida poza dar nu asta e problema...cand se termina poll-ul asta shi daca ma bati cand pot sa imi iau revansa..?
|
PointMaster ... simplu si curat ...
|
Frost dani imi pace mai mult !
dar tre sa recunosc ca a lu pointmaster e misto (simpla si frumoasa)! un - pt pointmaster sunt stopurile care nu imi plac deloc! |
Votat frost_dani.
|
poate dak ar fi fost corect facuta a lui frost as fi votato p a lui...dar asa votez pointmaster; desi cum am mai zis nu-mi plac bmw-urile low rider :lol:
|
frost_dani stai linistit ca SIGUR o sa mai existe battle-uri intre noi ;)
|
frost_dani
tu ai lucrat masina aia noaptea/beat/ ? ... spoileru e stramb rau vot pointmaster |
Quote:
beat nu dar putin ametit da....:lol:..nu era asa de tarziu cand am lucrato...era vreo 1 juma noaptea...poate de la asta se trage:lol: |
Vot pointmaster......desi nu imi plac stopurile....
Forost forte slab ...spoiler descentrat rau :???: .... |
vot pointmaster pt ca e mai simpla ;)
|
:LOL: da mio iau urat de tot de la un incepator....nasoala treaba...loooolll...asta e urmeaza un BMW e pe vine....sper sa imi spal rusinea cu el:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning