![]() |
Peugeot 908 RC - Concept car
13 Attachment(s)
Peugeot 908 RC - Concept car Motor: |
Re: Peugeot 908 RC - Concept car
doamne cum arata motorul ala iti vine sa il pui in vitrina...si la ce putere are...cred ca merita toti banii(care cred ca or sa fie tare multi)....si ca design e impecabil...ce sa mai...cuvintele sunt de prisos..intr`unsingur cuvant.....DREAM.
|
motor super ... cuplu nesimtit.... de tir... chiar daca e un diesel nu supara pe nimeni(cred) dar designu e de rahat chiar daca e un concept
|
inca un plus pt diesel dupa audi R10. Sincer nu credeam ca o sa se ajunga asa departe
|
jenti faine:) faruri tipic peugeot:lol:
|
mie unu imi place cum poate arata masina :shock: e chiar uimitoare...si motoru ...no comment
|
designu e ok .... chiar imi place....motorul ala p motorina...beaaa....cred k era mai cool p benzina
|
Superbaaaa....doamne cum arata motorul ala...:shock: :shock:
|
Daca asta e directia de design a viitoarelor modele Peugeot, inseamna ca francezii vor da lovitura la acest capitol.Ramane de vazut si la celelalte chestii.
|
deci vaaaii...masina asta ii incredibila....cuplu ala face totzi banii....design foarte ***urist....da...intradevar superb
|
superba mashinutza ...
acuma am vazut`o la pro motor ... incredibila ... cum a zis cineva mai sus .....are cuplu de tir :lol: prea tare ! :D |
sa speram ca va intra in productie asa frumoasa cum e acuma...:sad:
|
N-am cuvinte !!! :| si motoru' ... vai Doamne !!!
|
Quote:
...tocmai motorul e ceva foarte deosebit la masinutza asta......design-ul de la Peugeot oricum e ceva f reusit intotdeauna.........:D |
Foarte frumoasa si foarte interesant motorul, intradevar e ceva deosebit, sincer nu credeam ca Peugeot o sa fdac un pas mare asa de repede.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning