![]() |
Pauza intr o relatie:pretext sau chiar avem nevoie..?
poate sa mi zik si mie cineva c e cu pauzele astea...dak vine o tipa\tip la tine dupa...n luni sau ani de stat impreuna si zice k are nevoie de o pauza...cand aparent lucrurile merg bine...c draq sa crezi....k ai nevoie sa se linisteask apele sau pa pa si la revedere.....Oare mai pot fi lucrurile ok ca la inceput sau poti s o iei de unde ai ramas dupa o"PAUZA".EU IMI PIERD INCREDEREA.....intr o rel mai buna.......VOI????????????????????
|
Re: Pauza intr o relatie:pretext sau chiar avem nevoie..?
faza asta poate fi si un PA PA spus pe ocolite dar la fel de bine si sentimentul de frica care il poate avea ea ( te iubeste...te vrea dar totusi exista un dar nici ea nu poate explica ... aici e partea cea mai naspa la o fata : e NEHOTARATA, nu stie ce vrea ..e pleca cu sorcova... ) nu stiu frate nu=ti mai bate capu cu ele ca nu le vei intelege niciodata ..eu la concluzia asta am ajuns .. m-am saturat de toate tampitele ! pisica blanda zgarie ce-l mai rau...
|
Quote:
jack:itot c pot sa ti zic din proprie experienta e k atunci knd unul cere pauza ceva scartie..iar knd pauza ia amploare...nu va fi k la inceput.never..pt k celalat va sta tot timpul si se va intreba knd va urma o alta pauza...and so on...iar sahul asta uneori ucide ce e mai furmos la o relatie:spontaneitatea si iubirea! |
Pauza = bye bye ! De ce sa fie nehotarata / confuza / aiurita / bla bla ? Astea-s pretexte ieftine ! Mai bine-ti spune franc in fatza: "fraiere, m-am saturat!", "am pe altcineva!", etc. decat sa te ia cu babauri de genu' asta. Am trecut si eu prin faze d'astea de kko si... am zis "ok, iubita are nevoie de-o pauza, luam pauza!" pana cand era sa-si ia iubita o pauza pe viata, sau, mai bine zis, de la viata.
Parerea mea: ori cu tine, ori fara tine! Nu pauze, nu timeout, nu nimic! A.m.v.t.: tu ce-ai prefera? Sa te ocolesc juma de tara cu explicatii penale, in loc sa-ti zic in fatza ca nu mai vreau sa fim impreuna? |
da`i ma papucii .. nehotarare = the end..am patit`o si eu .. chestia e k ma trezit santos la viata ... da`le in shit de femei ... k gasim pe toate drumurile .. nu e problema ... si cuminti ..si cwrve...de toate ... ;) nu tre sa stai dupa una .. k atunci isi bate joc de tine ... fii indiferent cu ea de acum incolo .. o sa o doara ( cred ..daca tzine la tine ) ...dar asta e ... viata are suisuri si coborasuri .. tre sa le traiesti pe toate... bafta ;)
|
AMVT ... ok ...voi vreti binele..nu vrei sa faceti rau..f bine ! dar de ce pauza cand totu' merge f bine ..si cand tu ca fata il iubesti ..asta se numeste TEAMA! teama de ce dracu are ca nu inteleg..si eu am trecut si inca mai trec prin asa ceva ... partea asta e cea mai naspa ... ! faptul ca iti spne ca nu mai vrea mi se rupe...dar cand vrea pauza si nici ea nu stie de ce niciodata nu voi itelege .. multe fete-femei am intrebat..nici una nu mi-a raspuns ... e ceva de nebunie clar !
edit: eu nu ma refeream la cazul cand vreti binele ..si vreti sa o spune-ti sub alta forma! ci la cazul cand chiar e ceva puternic la mijloc,si el siea se simt bine si vine ea cu pauza ei ... |
Quote:
|
nu stau sa citesc restul posturilor, cert e ca eu cel putin , pana acum...
n-am auzit de vreo relatie sa fii mers MAI BINE dupa o PAUZA... deci .. pauza = bad news :) cel putin din punctul meu de vedere... |
mai eu am patito si mia zis de pauze si io ca si voi iam zis daten mata si etc etc dupa o vreme sia dat seama ca chiar tine la mine si a venit inapoi...si inca suntem impreuna :))
|
Parca se simtea lipsa mea p-aici...(Santos stie patzania mea cu ...Spania & shit). Cum vad eu problema dupa ce m-am ars: pauza = PA dar mai pe ocolite rau de tot. Adica d c sa nu spui omului cum sta treaba de fapt si sa il duci cu zaharelul pana face diabet? K sa puna botu la prosteala si sa zica...."lasa k vine la minea si o sa fie totu OK". Pe dreaq! Pur si simplu s-a plictisit si gata. Nu trebuie sa vrei sau sa te chinui sa intelegi dc k ai sa innebunesti. Cauti alta si gata. Nimic mai simplu.Fetele astea au asa o gandire....nu vor sa raneasca, dar dak duci omu cu zaharelul nu cumva il ranesti mai tare decat daca i-ai spune adevarul? Ok tot sufera,dar macar stie ca asta e adevarul si l-a aflat din gura ta nu din gura altuia,cum am patit eu.... Si ca sa va mai zic un mic secret..."fetele care sunt cunoscute de multi baieti" sunt cele mai periculoase... MUlta bafta la agatzat!
|
cand fomeea zice ca vrea o pauza...treci direct la alta...
texte d'astea ieftine stim si noi :) |
...eu atunci am cerut "pauza" asta,cind am vazut k omu' meu nu mai are stare...de fapt EL avea nevoie d "prospaturi" si am ales calea asta,ptr k nu aveam nevoie d minciuni si stiam f bine,k peste o luna iara e p capu' meu,cu tot felul d explicatii...asa k,in modul acesta am rezolvat cit se poate d usor...el a fost liber sa faca ce vroia,si stia k portita este deschisa...
revenind la cazurile mai des intilnite,parerea mea este k vrea sa se convinga de unele lucruri,dar femeile in gen. nu vor sa piarda nici o posibilitate.Deci,daca se arde...vrea portita...k altfel zicea PA! Ramine la aprecierea ta...o vrei inapoi ,sau nu.Dar trebuie sa stii,k in cazul in care se intoarce,o va face ptr k se convinge singura k ii e mai bine linga tine,si va tine mai mult la relatie.In relatii lungi,trebuie sa inveti arta "letting go"...fara sa ajungi sa fii luat peste picior ;) .... |
La mine a durat treaba 1 an si 2 luni....Si chestia e ca dupa ce a facut cu ala 2 saptamani mi-a zis mie de pauza si alea alea...ca sta cu el din interes,ca nu tine la el, ca tot eu am ramas pe locul 1...pe dreaq! Cum zicea si Mustang:texte ieftine in care,de ce sa nu recunosc, am crezut atunci pt ca dupa o rel de 1 an si ceva ajungi sa gandesti cu pompa de sange nu cu creierul cand e vorba de pers la care tii.Dar acum, cand am aflat cum e ea de fapt si la cate imi zice lumea...imi doresc sa nu o fi intalnit vreodata!
|
Am citit ceva pe undeva, poate va suna cunoscut sau va aprinde un beculetz:
"IF YOU FIND SOMETHING (/someone) TO LOVE, LET IT GO! IF IT COMES BACK TO YOU, IT IS YOURS!! IF IT DOESN'T, IT NEVER WAS !!!" |
Legat de pauze, faza pe care o zis-o Trixi, ii compromisu p care il fac multe femei, si poate k ii cel mai bine asa, kiar daca iti calci pe inimioara (eu una nu stiu daca as putea, sau as rapunde cu aceiasi moneda). Alte cauze pot fi nevoia de libertate si de spatiu personal: daca e incalcat, ii ok; daca ii invadat cu totul, ii bai mare. Is varsator, si am nevoie de mult freedom, si mi-a fost frica de cum voi reactiona dupa o relatie de mai multe luni. Dar imi e chiar bine. Adevarul e ca daca tii la cineva cu adevarat, nu simti k ai vrea o pauza. Iar daca iubesti.... nici atata. Ideea e sa nu incurci viata de cuplu cu toata viata ta. Fetele sa mai iasa cu fetele la shopping, la una alta,(alea ca mine sa mai iasa - singure- pe la intalnirile forumistilor :D ), baietii cu baietii la o bere, la un fotbal. Nu toate actiunile sa fie comune, oricat de mare ar fi dragul, tot e mult. Te anihilezi sa zic asa, ca persoana, si traiesti doar in si pentru cuplu - cunosc cazuri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning