Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Film de prezentare al Clubului...fiti on-topic va rog (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/21859-film-prezentare-clubului-fiti-on-topic-rog.html)

Killpacient 11-08-06 20:56

Film de prezentare al Clubului...fiti on-topic va rog

Deci...eu am zis mai demult despre faza cu filmul dar nimeni nu a zis nimic...doar alecs ce a mai zis cate ceva.....eu vreau sa facem o intrunire generala cu toti membrii....facem poze si filme...o idee ptr sfarshitul filmului este : 2 masini... se aliniaza la start ... pleaka de pe loc...viteze maximee... si cu vreo 100 de metri inainte de finish .. apare si o a 3 a masina...care le depaseste pe cele 2 ... castiga cursa si pleak mai departe...(si pe placuta de inmatriculare scria Crazy Drivers Club )....ce ziceti ?facem un fel de film de lung metraj :p

semecristian 11-08-06 21:05

Re: Film de prezentare al Clubului...fiti on-topic va rog

Quote:

Originally Posted by Killpacient
Deci...eu am zis mai demult despre faza cu filmul dar nimeni nu a zis nimic...doar alecs ce a mai zis cate ceva.....eu vreau sa facem o intrunire generala cu toti membrii....facem poze si filme...o idee ptr sfarshitul filmului este : 2 masini... se aliniaza la start ... pleaka de pe loc...viteze maximee... si cu vreo 100 de metri inainte de finish .. apare si o a 3 a masina...care le depaseste pe cele 2 ... castiga cursa si pleak mai departe...(si pe placuta de inmatriculare scria Crazy Drivers Club )....ce ziceti ?facem un fel de film de lung metraj :p

In primul rand iti trebe oemani cu masini, dispusi sa traga de ele , oameni cu experienta in de-ale soferiei. Tractiune spate ar fi ideala... Oricum is multe detalii... Moemntan toti is ocupati in vacanta sau alte chestii... in toamna spre iarna se poate materializa ceva. Eu ce am nu crek e de ajuns .. idei sunt. trebe timp si bani de pus in practica ( benzina, chestii cauciucuri, si alte alea... ).

59AFA 11-08-06 21:23

o super idee...de oameni capabili nu cred k ducem lipsa....iar cat despre cauciucuri , dak o sa filmam la iarna nu cred k o sa toceasca foarte repede gumele...sa mai vina si alti membrii cu idei k sa iasa ceva frumos :-P

SV-05-YBG 11-08-06 21:29

Eu unul sunt dispus

p_vio46 11-08-06 21:36

este o idee foarte buna dar cred ca mai bine faceai si un post cu un voting in care sa se voteze locul si ziua pentru a gasi un loc si o zi potrivita pentru majoritatea membrilor, eventual un oras anume dar care sa fie cat decat apropiat pentru toti , oameni capabili avem si masini care sa faca asa ceva dar trebuie bine gandit si organizat

59AFA 11-08-06 22:54

as propune brasov sau sinaia , sa tragem niste cadre pe serpentine..hmm...trebuie dezvoltat subiectul :D

ra2 12-08-06 00:13

eu as zice cva care nu prea e legal....:D...niste curse mici plimbari cu viteze mai mari chesti dastea si cineva filmeaza din masina sau masini;)....hai ca eu v-am lasat...mai vb joi seara cand vin ca eu plec maine de dim

KillerB 12-08-06 12:56

Cred ca tb luate in considerare urmatoarele aspecte:
1. cine are o camera cat de cat profesionala pentru filmare si cine stie sa filmeze klumea;
2. Tb gasita o localitate/ locatzie unde nu ne va face "Die Polizei" probleme si unde mai ales sa nu isi rupa careva mashina si implicit gatul (serpentine pe langa Sinaia ~ out of the question din motivele enumerate mai inainte);
3. Nu tb sa fie mai tarziu de septembrie, ca dupa aia, probabilitatea de vreme urata creste;
4. Poate ca ar tb si un mic burn in filmuletzul de prezentare...

KAmikazee2005 12-08-06 13:08

good thinking ana :)

CRyS` 12-08-06 18:55

Eu vreau sa fiu in film...sa fiu cel ce castiga :D

2102 12-08-06 20:36

Ar mai fi o faza pentru film :D Sa se intreaca 2 masini si pe la mijloc sa apara o a treia ce vine cu spatele si le intrece pe amandoua :D Si pe ea sa scrie Crazy Drivers si apoi dupa asta sa apara pe ecran "Be a Crazy Driver" :lol:
Idei sunt multe pentru film :):):)

aDytZa_1989 12-08-06 20:44

hai ca finalul il avem dar cum sa inceapa "poveste". la inceput nu ne-am gandit si ar trebui sa o facem ce ziceti;)

Killpacient 13-08-06 21:42

Quote:

Originally Posted by KillerB
Cred ca tb luate in considerare urmatoarele aspecte:
1. cine are o camera cat de cat profesionala pentru filmare si cine stie sa filmeze klumea;
2. Tb gasita o localitate/ locatzie unde nu ne va face "Die Polizei" probleme si unde mai ales sa nu isi rupa careva mashina si implicit gatul (serpentine pe langa Sinaia ~ out of the question din motivele enumerate mai inainte);
3. Nu tb sa fie mai tarziu de septembrie, ca dupa aia, probabilitatea de vreme urata creste;
4. Poate ca ar tb si un mic burn in filmuletzul de prezentare...

Canera fac eu rost... locatie...on all romania..ca doar nu o sa fie numa in orash...oricum ash vrea sa includ si o faza pe autostrada..unde mergeti toti..adik sa fie tote masinile.....

Killpacient 13-08-06 21:47

heh..inceputu e aja:..un om .. o masina in contructie...termina masina...si pleak la o tura...se gaseste cu mai multi...bla bla bla..aci intra liniutele burnouturile...etc etc... si sfarsitu e tot acceasi masina..care pan la urma le depaseste pe cele 2 ;) si apropo eu am zis finalu`asta :) nu altcineva..daca nu ma credeti uitativa la primu` post :)

Killpacient 13-08-06 21:49

Quote:

Originally Posted by 2102
Ar mai fi o faza pentru film :D Sa se intreaca 2 masini si pe la mijloc sa apara o a treia ce vine cu spatele si le intrece pe amandoua :D Si pe ea sa scrie Crazy Drivers si apoi dupa asta sa apara pe ecran "Be a Crazy Driver" :lol:
Idei sunt multe pentru film :):):)

E cam tras de par finalu tau ... :)

All times are GMT +2. The time now is 11:24.

- Copyright 2026 4Tuning