![]() |
Film de prezentare al Clubului...fiti on-topic va rog
Deci...eu am zis mai demult despre faza cu filmul dar nimeni nu a zis nimic...doar alecs ce a mai zis cate ceva.....eu vreau sa facem o intrunire generala cu toti membrii....facem poze si filme...o idee ptr sfarshitul filmului este : 2 masini... se aliniaza la start ... pleaka de pe loc...viteze maximee... si cu vreo 100 de metri inainte de finish .. apare si o a 3 a masina...care le depaseste pe cele 2 ... castiga cursa si pleak mai departe...(si pe placuta de inmatriculare scria Crazy Drivers Club )....ce ziceti ?facem un fel de film de lung metraj :p
|
Re: Film de prezentare al Clubului...fiti on-topic va rog
Quote:
|
o super idee...de oameni capabili nu cred k ducem lipsa....iar cat despre cauciucuri , dak o sa filmam la iarna nu cred k o sa toceasca foarte repede gumele...sa mai vina si alti membrii cu idei k sa iasa ceva frumos :-P
|
Eu unul sunt dispus
|
este o idee foarte buna dar cred ca mai bine faceai si un post cu un voting in care sa se voteze locul si ziua pentru a gasi un loc si o zi potrivita pentru majoritatea membrilor, eventual un oras anume dar care sa fie cat decat apropiat pentru toti , oameni capabili avem si masini care sa faca asa ceva dar trebuie bine gandit si organizat
|
as propune brasov sau sinaia , sa tragem niste cadre pe serpentine..hmm...trebuie dezvoltat subiectul :D
|
eu as zice cva care nu prea e legal....:D...niste curse mici plimbari cu viteze mai mari chesti dastea si cineva filmeaza din masina sau masini;)....hai ca eu v-am lasat...mai vb joi seara cand vin ca eu plec maine de dim
|
Cred ca tb luate in considerare urmatoarele aspecte:
1. cine are o camera cat de cat profesionala pentru filmare si cine stie sa filmeze klumea; 2. Tb gasita o localitate/ locatzie unde nu ne va face "Die Polizei" probleme si unde mai ales sa nu isi rupa careva mashina si implicit gatul (serpentine pe langa Sinaia ~ out of the question din motivele enumerate mai inainte); 3. Nu tb sa fie mai tarziu de septembrie, ca dupa aia, probabilitatea de vreme urata creste; 4. Poate ca ar tb si un mic burn in filmuletzul de prezentare... |
good thinking ana :)
|
Eu vreau sa fiu in film...sa fiu cel ce castiga :D
|
Ar mai fi o faza pentru film :D Sa se intreaca 2 masini si pe la mijloc sa apara o a treia ce vine cu spatele si le intrece pe amandoua :D Si pe ea sa scrie Crazy Drivers si apoi dupa asta sa apara pe ecran "Be a Crazy Driver" :lol:
Idei sunt multe pentru film :):):) |
hai ca finalul il avem dar cum sa inceapa "poveste". la inceput nu ne-am gandit si ar trebui sa o facem ce ziceti;)
|
Quote:
|
heh..inceputu e aja:..un om .. o masina in contructie...termina masina...si pleak la o tura...se gaseste cu mai multi...bla bla bla..aci intra liniutele burnouturile...etc etc... si sfarsitu e tot acceasi masina..care pan la urma le depaseste pe cele 2 ;) si apropo eu am zis finalu`asta :) nu altcineva..daca nu ma credeti uitativa la primu` post :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning