![]() |
cumpar piese golf 2
2 Attachment(s)
cumpar:
-placa portbagaj pt golf 2, de preferat neagra, fara gauri pt boxe, ofer 50 de ron -consola centrala ca cea din poza, este facuta de votex -un prag de plastic din kitul de 90 -instalatie electrica digifant 2 |
Re: cumpar piese golf 2
1 Attachment(s)
mai cumpar teava care iese din galeria de evacuare si pleaca sub masina , pt motor 1,8 gti 8 valve.
|
Tu ai 2 usi, pe aia pt 5 butoane de geamuri o vreau eu :D
:)) |
cumpar:
-consola centrala ca cea din poza -un prag de plastic din kitul de 90 -instalatie electrica, central electric 2, dupa '90, digifant 2 -teava care iese din galeria de evacuare si pleaca sub masina , pt motor 1,8 gti 8 valve. |
teava aia o am eu 2 buc la numar
|
|
1 Attachment(s)
cumpar:
-consola centrala ca cea din poza -un prag de plastic din kitul de 90 -instalatie electrica, central electric 2, dupa '90, digifant 2 -teava care iese din galeria de evacuare si pleaca sub masina , pt motor 1,8 gti 8 valve. |
gasim ceva din ce vrei tu dar nu la preturile alea
|
care preturi ca am pus pret numai pt placa de boxe, cu care am rezolvat intre timp. ne auzim la tel
|
vezi la radu ca avea pe un mk3 teava care iti trebuie
|
cumpar:
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning