![]() |
Nokia 3310 CUSTOM :)
Vand telefonul meu de suflet, un nokia 3310 modificat complet astfel:
- leduri xenon - editor de imagini - afiseaza temperatura, voltajul bateriei - joc de lumini ale tastelor odata cu soneria - led-urile se aprind/sting treptat. - 74 de tonuri :)) - Meniu schimbat total (inclusiv animatii) - inbox/outbox cu parola k sa nu se mai uite toti in mesajele mele :P :P - font-uri grafice noi - 14 tonuri compuse - spatiu pt 80 msg - compunere de mesaje care palpaie pe ecran. - mesaje virus care blocheaza orice 3310 - auto-blocare taste - posibilitatea observarii traficului pe retea - Spy-mode - telefonul pare inchis dar de fapt accepta instantaneu primul apel pt a asculta ce se vb in camera - Invert-lcd - ecran negru cu scris alb La el adaug si interfata de conectare, inclusiv soft pt a putea fi modificat conform cerintelor Dvs :) Probleme la el sunt doua: bateria care tine o zi si carcasa care ar trebui schimbata, desi nu e neaparat necesar. 1.5 mil |
Re: Nokia 3310 CUSTOM :)
7610 mai ai?
|
imi pare rau, 7610 s-a dat
|
cata nos vreau si eu aia cu spymode am p910i se poate? platesc...... plsss daca e da si mie un PM
|
pune o poza cu el
|
5 Attachment(s)
Poze:
Am uitat sa mentionez: - mesaje virus care blocheaza orice 3310 - Spy-mode - telefonul pare inchis dar de fapt accepta instantaneu primul apel pt a asculta ce se vb in camera - Invert-lcd - ecran negru cu scris alb sunt disponibile dupa o noua programare, in acest moment ele nu sunt in memoria telefonului, au fost, dar m-am plictisit sa tot caut prin meniuri si l-am facut mai simplu |
up, 1.3 mil...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning