![]() |
Timbre si cartonase panini
8 Attachment(s)
Pe langa machete, una din pasiunile mele: colectionatul de timbre si cartonase panini ( in foto sunt doar cateva incepand cu anul 1986) .Sper sa va placa ;)
|
Re: Timbre si cartonase panini
felicitari domnul Marius, ce colectie frumoasa:D
mai ales cele cu jucatori, foarte foarte frumoase cartonasele. Si eu am inceput sa le strang incepand cu 2008, dar nu am prea multe(daca le vreti, dati-mi un p.m si vi le trimit cu tot cu cataloage). Chiar frumoase, cele vechi ma pasioneaza si pe mine, dar astea noi parca nu mia sunt asa frumoase. vad ca va lipseste unul de la echipa Romaniei:sad: Acum se mai pot gasi cartonasele panini vechi? va mai puteti completa colectia? oricum, spor la colectionat:!: |
Mama ce mai umblam dupa ele cand eram mic..
Frumos Marius daca te mai intereseaza un clasor..am eu:!: |
Quote:
Quote:
|
la panini alea din 94 nu ai albumul in care sa le lipesti?
|
Quote:
|
Foarte tari timbrele ! Am şi eu prin casă unele colecţionate de mama mea cānd era ea de vārsta mea cam aşa :lol: dar nu le mai găsesc , oricum ştiu că aveam foarte multe ...frumoase şi bine īntreţinute ca ale tale :-)
|
Quote:
|
Frumos, am strans si eu la Champions League`urile din ultimii ani (mai putin anul asta) si la EURO 2008, chestia e ca niciunul n-am reusit sa-l termin de completat, chiar si cu schimburi, erau unii jucatori, sigle sau trofee chiar rare ... si mai ales cand era 70 % complete, si cumparam cartonase numai dubluri ieseau :(((
|
de la Turbo nu are nimeni nimic?
|
Quote:
|
Daca tot s-a mai scris pe threadul asta, as avea o rugaminte. Nu mai imi gasesc albumul de la Euro 2008 si i-as ruga frumos pe cei care il au (complet/incomplet nu conteaza) sa faca o poza la paginile ccu nationala Romaniei, vreau sa vad ceva :-)
multumesc |
Quote:
|
21 Attachment(s)
cine ma poate ajuta sa imi spuna cat valoreaza aceste timbre??
multumesc |
Quote:
SAU SCHIMB CU ALTCEVA am sa revin cu colectia de surprize turbo, cin-cin final...serii complete pe care le am. am si dubluri si fac si schimb. am si din alea cu actori, bombibom cu masini, lazer cu tancuri, avioane...ym bixxxi2003...astept oferte. colectionez si bani si machete auto... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning