![]() |
vreau o masina mai buna help me
deci sincer am un gsi din 93 is si io un muncitor de rand am ceva banuti pusi deoparte si ma gandesc sami iau o masina in care sa merite sa mi bag baniii acuma vine greul nu prea stiu ce masini sunt bune care s mai rezistente imi place 206 le cc sau hyundaiul coupe ala pana in 97 sau in general masinile tip targa acuma daca puteti sa ma sfatuiti care aveti ce aveti sa fie rezistente si sa aibe putere adik sasi merite banii mersii si si scuzati daca nu ma m exprimat bine :))
|
Re: vreau o masina mai buna help me
Ia-ti gindul de la Hyunday coupe.Motoare slabe ,fara performante,intretinere scumpa.
206 cc este scumpa si nu are motorizari foarte potente,din pacate.Sint si eu interesat de un 206 cc ,insa motorizarile ma dezamagesc. Eventual daca ai da o suma limita ,ai primi mai multe sugestii. |
pai vreau ca masina sa fie pana in 14 mii de euro max ce ziceti de toyota celica asta mai noua? ms de help si mai astept sugestii o seara placuta
|
pai mai pui 1000 si iti iei skoda octavia 1.8 T 150 CP NOUA e 15050 EURO si ai rezolvat toate problemele
|
la 14000 ai fffff multe optiuni exemplu peugeot 407 2.0 130 cp
|
e mare diferenta intre diesel si benzina adika nush dar diesel mi se pare mai lenes ce parere aveti?
|
diesel nu mai e ce a fost pe vreamea lu ceasca "adica comparai dacia cu aro" :D
|
Acum masinile diesel cu cele pe benzina sunt aprox echivalente,la diesel cuplu mai mare,la benzina ture mai multe...
|
la bani astia 407 all the way :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning