![]() |
sfaturi suspensie reglabila?????
dupa cum spune titlul as vrea sa aflu si eu ce parere aveti despre urmatoarele suspensii sport reglabile:
- "JOM" - "TRD" - "Raceland" - "Rokkor" tin sa mentionez ca toate sunt pana in 250 euro, asta e si bugetul meu pt o suspensie reglabila. daca cunoaste-ti pe cineva sau aveti chiar vioi as dori un sfat in legatura cu care e cea mai buna. scuze moderatorilor daca mai exista un topic asemanator dar nu am avut timp sa caut, ma cam grabesc. |
Re: sfaturi suspensie reglabila?????
Cat dai, atata face.
Nu degeaba o suspensie reglabila cu oarecare pretentii, e de la 800€ in sus. Eu as merge pe Raceland, dar mai cauta si tu feedback pentru fiecare pe net. Probabil ca in jurul a ~45.000km, or sa se duca.(stiu 2 cazuri, 1 s-au scurs amortizoarele fata, 2 arcurile pe spate nu mai lucrau, dar ambele au fost supuse unui stres destul de mare zilnic, coborat la maxim (deci tot timpul incordate), si greutate suplimentara.) |
Quote:
eram convins ca la banii astia nu gasesc ceva profi, vreau doar ceva mai mult de aspect deocamdata, pentru ca nu prea solicit masina foarte mult. |
eu am Raceland de aproape un an si sunt multumit! raportul calitate-pret este ok!
|
Quote:
dar tre sa mai astept vreo saptamana pana aduce omu pe stock. |
Si eu am raceland si mai sunt cativa useri aici care au . Userul Caius TM aduce marca asta . Vezi ca are topic la vanzari .
|
Quote:
ms de sfaturi tuturor. se poate inchide |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning