![]() |
sfat achizitie 318is 92
un mecanic mi-a spus ca nu merita sa o i-au ca trebuie schimbata distribuita
si face aproape cat masina. pretul masini este 1000euro in rate de la o cunostinta evenutal pot sa mai scad la pret pt reparatii.. este adevarat ca distributia face cat masina ce spune maceanicul ? nu este inmatriculata , fara ac avantajul este ca ii pot da banii in rate pe o perioada lunga prob ar fii: trage stanga si cand virez stanga trozneste ceva, caldura nu merge decat pe treapta 4, are o baterie veche si daca ii las borna se descarca... oglinzile electrice nu merg... motorul nu merge rotund la relanti... merge intrerupt la pret se mai pot scade din reparati |
Re: sfat achizitie 318is 92
Toata distributia este aproximativ 600 de euro.
Poate fi mai putin, nu trebuie neaparat schimbat tot, dar nu ai de unde sa stii decat uitandu-te. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
masina arata bn, in schimb gandestete cu inmatricularea ce faci ?... 92 este euro 1 din cate imi amintesc eu... asta daca vrei sa o inmatriculezi.
|
Quote:
|
Quote:
|
un mecanic priceput stie cnv?
|
cumpara-ti o masina pe care iti permiti sa o intretii.
|
[QUOTE=Bryan;3784825]cumpara-ti o masina pe care iti permiti sa o intretii.[/QUOTE
dc crezi ca nu as putea ? |
93 pe la sfarsit e euro 2, 92 sigur e euro 1 !
|
Mai bine te-ai ruga sa nu iasa non-euro, aici in Suceava un 325 din 92 septembrie, a iesit non-euro si taxa era chiar uriasa.
|
o sa primesc actele si o sa ma duc sa vad ce iese ... ca sa stiu ce am de facut
|
Salut.Masina aia daca are distributia pe curea (si o are daca e din 92)o sa iti iasa non euro suta la suta.In cazul asta inmatricularea o sa coste....cat una noua.Bafta multa la Euro1,in rest ma abtin sa dau si alte sfaturi.
P.S:Chiar 600 euro o distributie la o pisica?Nu stiam.Mi se pare exaagerat de mult. |
ce poate sa aiba distributia la o pisicutza?o curea si 1-2 role intinzatoare...totusi e exagerat 600euro
|
.. sper sa nu ma insel, insa din cate stiu eu, motoarele 1.8is de pe E36 (m42 si m44) au ambele distributia pe lant .. :|
P.S. @avrelius - am un E36, din 92, motor de 1.6 (m40), distributie pe curea, mi-a iesit euro1 (anul trecut am inmatriculat masina, in primavara) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning