![]() |
VW scirocco 1
5 Attachment(s)
Vand vw scirocco...an fabricatzie 1978, motor 1.6, toate taxele la zi, stare buna de functionare....Sincer vroiam sa ma apuc de ea..sa o fac ceva deosebit dar nu se mai poate.Azi i am pus amortizoare noi Monroe fatza+spate, bateria si bujiile schimbate in primavara, jante aliaj pe 13, 205/60/13 spate , 185/60/13 fatza, consum f bun 9-10 in oras, 6-7 afara.Pret 1450 E sau variante cu auto mai incapatoare sau inmatriculate UE.
Tel 0721 682 984 sau messenger [email protected]le sunt facute cu telefonul:( scz pt calitate |
Re: VW scirocco 1
up":).................................
|
La fiecare up scad cate 10 E..:P...deci UP......
|
sa inteleg ca peste un an ne dai tu bani sa o cumparam ? :)
glumeam e ok masina mie unu imi place. bafta la vanzare |
Salut, poate gasim variante sa combinam pontiacul meu...Vezi ca are si un filmulet la masina mea/chevrolet.Asta daca mai esti interesat...
|
go2me merci mult...:)...scorpio..ce sa zic..din cate stiu ..e vorba de o diferentza maricica..pe care nu o am...daca n am dreptate corecteaza-ma:P
|
Parca mai aveai si alte masini la vanzare(calibra aia era interesanta)... Accept si rate, ca nu am nevoie urgenta de bani.Oricum, mai intai trebuie sa vezi masina.
|
pai..ce sa zic..calibra am dat o...era pe austria....am dat o unui prieten care o are shi acum..s a apucat sa o modifice...restul...ce am ami postat nu erau neaparat masinile mele...a nu se interpreta ca sunt vreun samsar..ca nu s:)../..ce sa zic..ramane sa ne vedem sa vad si eu bolidul:)
|
Oki, poate in weeckend
|
;)..anuntz valabil in continuare:)
|
up........................
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning