![]() |
Vand Sony Erricson W910i si E51 (sau schimb cu Nokia 6310i)
Vand Sony Erricson W910 codat Vodafone, nu prea a fost folosit, perfect functional. Aspect OK, fara urme de uzura.
Pret 300 RON neg Vand Nokia E51, black, tot de Vodafone, prezinta urme de uzura normala si mici zgarieturi pe carcasa, perfect functional. Pret 400 RON nu prea negociabil. Pret pachet: 650 RON. Schimburi doar cu Nokia 6310i, in stare cat mai buna, de preferat varianta neagra cu bronze si cu baterie in stare ok, apreciez daca sunt made in finland sau made in germany :) . As prefera sincer schimburi, insa doar cu modelul mentionat, asa ca daca aveti mai multe 6310i, puteti sa mi le oferiti linistiti. Varianta ideala ar fi 2 bucati de 6310i in stare buna + 250 RON pentru ambele telefoane. As prefera contact pe PM. Multumesc. |
Re: Vand Sony Erricson W910i si E51 (sau schimb cu Nokia 6310i)
am eu un 6310i si vreau e51 al tau pe el.nu ma intereseaza sony-erricson`ul.
da-mi un pm si spune-mi te rog la ce fel de schimb te-ai gandit. 6310i este in stare perfecta de functionare cu baterie buna si este made in finland. |
pai, daca e in starea asa de buna de care zici si baterie buna, as face schimbul la modul: e51=6310i+150 RON. Problema ar fi ce facem ca tu esti din Constanta, iar eu din Bucuresti... (si nu prea intrevad sa fac eu vreun drum catre Constanta prea curand)...
|
Vand telefoane (sau schimb cu Nokia 6310i)
up...
se mai adauga un LG GM750 smartphone cu windows mobile 6.5, gps, 3g/HSDPA, touchscreen, camera de 5MP, blocat in vodafone, urme normale de utilizare. pret 550 RON E51 nu mai este codat, l-am deblocat oficial :). PS: Rog un moderator sa schimbe titlul in "vand telefoane 3g/smartphone" |
S-au dat si LG-ul si Nokia. Mi-am cumparat si ce nokia vroiam, deci nu mai e valabil schimbul cu un telefon.
A ramas doar SE W910i. Ultimul pret: 250 RON. Schimb doar cu carcasa noua de 6310i, prefer carcasa neagra cu partea de sus aurie, completa, cu rama de infrarosu, tastatura, corp spate + diferenta de rigoare cash. |
up pentru W910i...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning