![]() |
Sedinta foto , intrunire si petrecere Midnight Racers
6 Attachment(s)
Deocamdata nu va spun ce a fost. Eu zic ca totul a mers 90 % bine . Ii las pe cei care au fost acolo sa comenteze . Incerc sa fac rost si de reportajele TVR 1 , Antena 1 , Prima si B1 .
|
alte poze
7 Attachment(s)
alte poze
|
8 Attachment(s)
alte poze
|
8 Attachment(s)
poze
|
3 Attachment(s)
poze
|
Mai baieti ati facut pozele ziua, trebuie sa faceti si cand eram toti inauntru ca apar si eu :lol: :lol:, a iesit bine, va doresc succes in continuare si la cat mai multe colaborari, asa prieteneste.
Succes. |
da a fost super ok! ma bucur ca insfarsit s-a gasit cineva sa se apuce de o treaba calumea la noi. Am vazut ca au fost si sponsori si asta e un lucru bun, si cred ca ar trebuii sa ridice unele semne de intrebare ... daca nu cumva baietii astia au in cap ceva serios din moment ce s-au ridicat asa de tare in cateva saptamani. Din partea mea multa bafta si cand imi cumpar din nou masina al vostru sunt, si odata cu mine va garantez 100% inca 15 masini. Din pacate sunt nou pe forum un amic m-a invatat sa-l utilizez dar pe domniu auto sunt unul din veterani, Adi cel ce se ocupa de site va poate povestii de mine.
Tot respectul si numai de bine. |
4 Attachment(s)
Poate apari pe aici ...
|
Multumim pt aprecieri ori-flame si sper sa nu te dezamagim .
|
Asta e in plus daca se poate sa il stergeti, sorry.
|
1 Attachment(s)
Am fost 4 eu, Shadow, Radu, one girl.
Ma da e culmea o singura data am iesit si atunci ati facut poza :lol: Ma baiatule lasa fata in pace. :lol: :lol: :lol: |
Pai bine mah baieti ... e frumos asa ? Sa nu veniti voi sa stam la un pahar de vorba ? Macar cand treceam pe langa voi ... sa ne fi tras de maneca. Chiar imi pare rau ca nu am schimbat si noi 2 vorbe ? Voi ce ziceti ? Cum a iesit ?
|
Pai v-am privit, ascultat, am baut, am plecat. Am dat-o si in rime :lol: :lol:
Va salutam data viitoare, duminica parca :roll: :roll: :wink: |
Ce sa zic...poate doar celor care n-au venit,k au kam pierdut! :D
Tot aja Midnight Racers ! |
Mersi pt poza!!! :lol: :lol: :lol:
Chiar asa, in ipostaze din astea ma prindeti??? Nu-i frumos!!!! :lol: :lol: :lol: Glumeam! Chiar a fost super si sper sa realizati tot ce v-ati propus!!! Daca aveti vreodata nevoie de ajutor nu ezitati sa ne contactati!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning