![]() |
Virtual 4tuning League - etapa 1-a
1 Attachment(s)
oficial ne merge bine !
patriotu90, madskillz, ace axel si topart, membrii juriului, va invita la virtual 4tuning league, concurs de tuning virtual stil arbore propus de patriotu90. regulament: - cei 8 participanti vor modifica prima masina aleasa de juriu, in toate modurile posibile si imposibile, lucrand pe imaginea furnizata de juriu. se va trage la sorti cine cu cine va lupta. - cei 4 participanti ramasi in "league" vor avea de modificat o alta masina, de asemenea furnizata de juriu, surpriza deocamdata; - ultimii 2 participanti vor modifica ultima masina aleasa de juriu si vor fi finalistii acestei "league" dintre care juriul va alege campionul; - fiecare etapa eliminatorie dureaza o saptamana. participanti: - gabi - Nightdevil - ranek - lukianXXX - ra2 - ady9005 - PointMaster - TNG Mai multe detalii AICI gentlemen, start your mouse balls :twisted: may the best win ! PS: patriotu90 va va anunta ordinea tragerii la sorti, ca sa vedeti cine cu cine va concura ;) PPS: prima masina pentru prima etapa eliminatorie: |
Re: Virtual 4tuning league - prima etapa
1 Attachment(s)
................ |
FOARTE TARE.... :) de abia astept sa vad ce iese
|
Pentru cei ce n-au inteles perechile:
PointMaster vs. Lukian_XXX; Gabi vs. tng; Ady9005 vs. ra2; ranek vs. NightDevil. Bafta multa tuturor si fie ca cei mai buni sa castige aceasta prima etapa a Virtual 4tuning league !!! |
cine mai exact a ales masina asta?
cand ati ales-o v-ati inspirat din vreun desen animat? ce-s stelutele alea deasupra, universul ? ... dar cele din faruri? hai sa fim seriosi ... asta nu e masina demna de un virtual tuning |
Ar fi mers park si Santos in juriu..
|
OHOOO tng, dezlantuie-ti imaginatia, stelele se pot scoate si farurile schimba.
|
masina e editie speciala... nu cred deranjeaza cu nik stelutzele... plus k puteti sckimba fundalul asa k nu inteleg unde-i problema...
bafta tuturor... din cate stiam eu ink nu a avut loc tragerea la sorti... |
Super tare concursu asta ?? :shock:
Va fi doar acesta sau.... nu de alta da la uramatorul vreau si eu sa particip :lol: |
Quote:
Quote:
TNG, credeam ca te preocupa tuning-ul virtual asupra masinii in sine, nu background-ul :twisted: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
eu nu lucrez pe k k t`u ala de masina ... e un circ de masina !
ma repet, aia nu e masina demna de vt ! daca masina asta ramane ... eu ma retrag (il las pe Gabi, caci cu el am vazut ca ma luptam, sa continue...) |
Quote:
daca ceilalti membri cred ca ar fi necesara schimbarea masinii (a CL-ului) doar pentru ca micul TNG nu vrea sa-si "murdareasca" mausul, ma supun majoritatii ;) later edit: vio[s], daca esti interesat, poti lua locul rebelului TNG care se kk pe CL. |
Sincer sa fiu, nu imi plac manifestarile de genu' asta. Nici mie nu mi-a placut masina, adica... as fi preferat ceva outdoor, cu peisaj, etc. decat CLu' asta, dar, cu toate astea, l-am lucrat.
Acum... problema e alta, ca mie nu mi-ar conveni sa se schimbe masina din moment ce eu m-am apucat de ea si chiar imi place forma pe care a prins-o. Imi pare rau ca tng a reactionat asa; sper sa se rezolve "problema". |
Quote:
Quote:
|
Quote:
ca sa nu mai vezi ifosele mele de "fetita mica" ... am sa zic simplu i`m out gabi .. tie multa bafta in continuare la joc |
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning